ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φάκελος Βέροια: Ετσι έφτασε στο κραχ η «Βασίλισσα»

Φάκελος Βέροια: Ετσι έφτασε στο κραχ η «Βασίλισσα»

Η «Μ» ρίχνει φως στα αίτια που οδήγησαν στη διάλυση την ιστορική ομάδα της Μακεδονίας - Απόψεις 13 ανθρώπων και αποκαλυπτικά οικονομικά στοιχεία

Το μοιραίο, τελικά, δεν αποφεύχθηκε. Η «Βασίλισσα του Βορρά» απέθεσε το… σκουριασμένο «στέμμα» της και αποχώρησε από το Πρωτάθλημα της Football League, αφού η ύστατη προσπάθεια για σωτηρία, δεν απέφερε αποτέλεσμα.

 

Η «Μetrosport» ανοίγει τον φάκελο, που περιέχει τα αίτια της διάλυσης και δίνει τον λόγο σε ανθρώπους, που υπηρέτησαν τον σύλλογο από διαφορετικά πόστα, με στόχο να απαντήσουν στο ερώτημα «γιατί η Βέροια έφτασε στο σημείο ‘μηδέν’».

 

Οσοι τοποθετήθηκαν, δεν ήταν οι μόνοι φυσικά, από τους οποίους ζητήσαμε την άποψη τους. Ηταν και κάποιοι, που δεν θέλησαν να μιλήσουν δημόσια.

 

Πάντως, ο καθένας μπορεί να εξαγάγει τα συμπεράσματα του. Το ζητούμενο για την τοπική κοινωνία είναι να έρθουν καλύτερες μέρες σε πιο υγιείς βάσεις.

 

Εκτός των απόψεων, που καταγράφονται, παρατίθενται και αποκαλυπτικά οικονομικά στοιχεία, τα οποία απεικονίζουν την κατάσταση της εταιρίας.

 

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της «Μ» το τετρασέλιδο αφιέρωμα στην ιστορική ομάδα της Μακεδονίας

X