ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εξωτερικά και εσωτερικά μέτωπα στον Απόλλωνα

Εξωτερικά και εσωτερικά μέτωπα στον Απόλλωνα

Στο δ.σ. της προσεχούς Παρασκευής (6/7) στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι κοκκινόμαυροι

 

Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για τον Απόλλωνα Πόντου. Διότι η διοίκηση έχει προσδοκίες σε διαφορετικά μέτωπα και μένει να αποδειχθεί αν αυτές θα δικαιωθούν ή όχι.

 

Το πρώτο μέτωπο αφορά το δ.σ. της Λίγκας που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή. Ως γνωστόν, η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ έχει ζητήσει τη μη επικύρωση της βαθμολογίας λόγω ανοικτών δικαστικών υποθέσεων (εστιάζει στην υπόθεση του ΟΦΗ – Αιγινιακός) αλλά και των παράτυπων όπως θεωρείται αδειών που είχαν δοθεί σε κάποιες ΠΑΕ. Στο ζήτημα αυτό αναμένεται να υπάρξει αντιπαράθεση και θα φανεί αν όντως υπάρχει ισχυρή συμμαχία κάποιων ΠΑΕ, όπως τουλάχιστον διαρρέει το τελευταίο διάστημα. Λέγεται πως πλην του Απόλλωνα, υπάρχουν κι άλλες ΠΑΕ της Football League που διαφωνούν με την επικύρωση της βαθμολογίας θεωρώντας πως δεν τηρούνται οι κανόνες! Θα μετρήσει φίλους λοιπόν ο Απόλλων και αν όντως είναι μόνος ή όχι σε αυτή τη διαδικασία. Αν τώρα μπορεί και να κερδίσει κάτι, θα φανεί σύντομα…

 

Αναζητούν χρήμα

 

Υπάρχουν όμως κι άλλα μέτωπα που αφορούν στη νέα αγωνιστική περίοδο και την βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Οικονομικά η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και όπως τόνισε στη «Μ» ο πρόεδρος Γιώργος Γιακουμίδης, ήδη η διοίκηση κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Διαψεύδεται ότι υπάρχει επιθυμία να πουληθεί η ομάδα (εκτός αν υπάρξει κάποιο θερμό και ελκυστικό ενδιαφέρον), αλλά και ότι υπάρχουν επαφές με μεγαλομετόχους άλλων ομάδων. Πράγματι αναζητούνται τρόποι για να βρεθούν οικονομικοί πόροι, μιας που η βοήθεια από τον Αλεξ Κάλας δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη (τυπικά λόγω ασυμβίβαστου). Οι εκκρεμότητες πρέπει να τακτοποιηθούν από την περασμένη σεζόν, αλλά και να χαραχθεί η νέα.

X