ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εξόρμηση για λίφτινγκ στον ΠΑΟΚ!

Εξόρμηση για λίφτινγκ στον ΠΑΟΚ!

Ο Μπράνκο και οι συνεργάτες του βάζουν μπρος για αντι-Βέρνμπλουμ, ψάχνουν εξτρέμ και ομάδα για τον Χατσερίντι

Είναι αρκετά τα ανοιχτά ζητήματα του ΠΑΟΚ στην εκκίνηση της μεταγραφικής περιόδου και ο Μάριο Μπράνκο με τους συνεργάτες του φρόντισαν να ιεραρχήσουν προτεραιότητες και να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής της ομάδας και αρκετοί από τους συνεργάτες του σε θέματα μεταγραφών και ανάλυσης του προφίλ των υποψήφιων στόχων, αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος συνολικά είχαν σύσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης στη διάρκεια της οποίας καθόρισαν το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθούν το επόμενο διάστημα.

 

Σ’ αυτό υπάρχουν τρεις συγκεκριμένο τομείς.

 

Αναλυτικά:

-Μεταγραφές: Σε πρώτη φάση έχουν ήδη εντοπιστεί οι στόχοι για τον αντι-Βέρνμπλουμ και έχουν γίνει οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις. Ο ΠΑΟΚ εστιάζει κυρίως σε περιπτώσεις δανεικών με οψιόν αγοράς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στη λίστα και παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν με μεταγραφή. Επιπλέον, στην Τούμπα ασχολούνται και με περιπτώσεις ακραίων επιθετικών, με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Για τον Ιορδανό Αλ Τάμαρι έχουμε αναλύσει τα δεδομένα τις προηγούμενες μέρες, ενώ στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί και Γκανέζος ποδοσφαιριστής με στοιχεία του προφίλ που ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιπες μεταγαρικές υποθέσεις θα πάνε λίγο πιο πίσω.

 

-Ανανεώσεις: Η δουλειά με Κρέσπο, Βαρέλα και Λύρατζη, σχεδόν έχει γίνει και απομένει η έλευση της Μαρίας Γκοντσαρόβα για να ολοκληρωθούν και τυπικά τα νέα συμβόλαιά τους. Για τον Μπίσεσβαρ έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ στο διπλανό κείμενο, ενώ αμέσως μετά θα πάρει σειρά ο Πασχαλάκης.

 

-Αποχωρήσεις: Ο Μπράνκο και οι συνεργάτες του έχουν στα χέρια τους μία ξεκάθαρη εντολή από τη διοίκηση: «Βρείτε ομάδα για τον Χατσερίντι». Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και με τους εκπροσώπους του παίκτη προκειμένου να βρεθεί ο σύλλογος που θα καλύπτει τα «θέλω» του Ουκρανού. Ανάλογη έρευνα, όχι όμως με την ίδια ένταση γίνεται και για τον Ρέι.  

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X