ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η εξήγηση για τον εκνευρισμό Σαββίδη στη συνάντηση με Αυγενάκη (vid)

Η εξήγηση για τον εκνευρισμό Σαββίδη στη συνάντηση με Αυγενάκη (vid)

Από τον ΠΑΟΚ έσπευσαν να αιτιολογήσουν τον εκνευρισμό του μεγαλομετόχου στο ραντεβού με τον Υφ. Αθλητισμού και να αποφύγουν τη λανθασμένη ερμηνεία του

Το απόγευμα της Τρίτης (11/9) κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έδειχνε τον Ιβάν Σαββίδη εκνευρισμένο στην υποδοχή του Λευτέρη Αυγενάκη στο Μακεδονία Παλλάς, στη συνάντηση που είχαν κάνει πριν τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

 

Πάνω σε αυτό το βίντεο στηρίχθηκε ρεπορτάζ το οποίο μιλούσε για απαξιωτικές φράσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού και συμπεριφορά φοβισμένη ανθρώπου του τελευταίου.

 

Από τα γραφεία της Τούμπας αντέδρασαν άμεσα μεταφέροντας τον εκνευρισμό τους για τις λανθασμένες εντυπώσεις που πήγαν να δημιουργήσουν ορισμένοι με βάση ένα βίντεο που έχει μια εντελώς διαφορετική εξήγηση.

 

Ξεκαθαρίζεται λοιπόν πως ο εκνευρισμός του Ιβάν Σαββίδη που καταγράφηκε σε βίντεο είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την παρουσία καμερών.

 

Η συνάντησή του με τον Λευτέρη Αυγενάκη ήταν γνωστή και είχε ενημερώσει γι' αυτή και το υπουργείο. Και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να μην υπάρχουν κάμερες αλλά χωρίς την ευθύνη ούτε του υπουργού ούτε του Σαββίδη κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

 

Κάμερες υπήρξαν στο Μακεδονία Παλάς κανονικά και αυτό εκνεύρισε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Επίσης σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζεται το documentonews.gr ούτε ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να φύγει ο Αυγενάκης, ούτε και ο υφυπουργός τον ακολουθούσε. Απλά ζήτησε να γίνει η συνάντησή τους χωρίς δημοσιότητα όπως και τελικά έγινε.

 

Μάλιστα, άνθρωπος της «Μ» και του metrosport.gr ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και επιβεβαίωσε πως όλα έγιναν λόγω της παρουσίας των καμερών ενώ η συνάντηση Σαββίδη - Αυγενάκη «πήγε» και πολύ καλά...

 

X