ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εξετάζει Τσερεγκώφ ο Ηρακλής

Εξετάζει Τσερεγκώφ ο Ηρακλής

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός απασχολεί τους ανθρώπους των «κυανόλευκων»

Στην αγορά έχει βγει ο Ηρακλής για εξεύρεση μεσοεπιθετικών και εκτός της περίπτωσης του Αλντέρ Αλντάι Βαλβέρδε εξετάζει και αυτή του Φίλιππου Τσερεγκώφ.

 

Ο 18χρονος δεξιός εξτρέμ με δανέζικη υπηκόοτητα προέρχεται από την Κ20 του Πανιωνίου και έχει αγωνιστεί με την Εθνική Παίδων (U17).

 

Μάλιστα πέρσι, μετά από υπόδειξη του Φρανκ Ζουέλα, δοκιμάστηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

 

Εμπόδιο συμφωνιών η ενημερότητα

Η υπόθεση του Στόιαν Βράνιες συνεχίζει να θυμίζει απίστευτο... μυστήριο, το οποίο όμως αναδεικνύει και εσωτερικά προβλήματα του Ηρακλή. Για τον Βόσνιο 32χρονο μέσο συνεχίζονταν και χθες οι διφορούμενες τάσεις στους «κυανόλευκους».

 

Η μια που επέμενε στη διάψευση του θέματος όπως κυκλοφόρησε άλλωστε από προχθές και η άλλη που επίσης επέμενε πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πολύ και με αμοιβαίες υποχωρήσεις οι δύο πλευρές πλησιάζουν στη «χρυσή τομή» μιας και ο Βράνιες «θέλει πολύ να έρθει στον Ηρακλή».

 

Σ' όλες τις μεταγραφικές περιπτώσεις ωστόσο το «αγκάθι» για το «ναι» των (οποιονδήποτε) υποψήφιων μεταγραφικών στόχων αποτελεί η έλλειψη ασφαλιστικής ενημερότητας, η προσωρινή αδυναμία έκδοσης δελτίων και άμεση συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων.

 

Οι επαφές παράλληλα συνεχίζονται και με τον Νίκο Καθάριο σε καλό επίπεδο, χωρίς όμως να έχει προκύψει ακόμη οριστική συμφωνία των δύο πλευρών που είναι όμως κοντά. 

X