ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εξελίξεις στον ορίζοντα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εξελίξεις στον ορίζοντα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η παρατεταμένη περίοδος προσμονής της παρέμβασης του Ιβάν Σαββίδη και στασιμότητας σε όλα τα επίπεδα, φαίνεται ότι μπαίνει στο τέλος της για την ΚΑΕ

Οι επαφές μεταξύ των ανθρώπων του συλλόγου είναι διαδοχικές τις τελευταίες ώρες και ενισχύονται από την αισιοδοξία ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα εγκρίνει και μάλιστα άμεσα το πλάνο που του κατέθεσαν πριν από εβδομάδες.

 

Μπορεί να μην χρειαστεί να γίνει συνάντηση μαζί του, άλλωστε αυτό δεν μπορεί να συμβεί αφού έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο μπορεί να ανάψει “πράσινο φως” για να βγει η ΚΑΕ από το παρατεταμένο τέλμα.

 

Πέραν όμως της αισιοδοξίας για τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr κερδίζει έδαφος εντός της ΚΑΕ, η σκέψη να μην χαθεί άλλος χρόνος και να γίνουν το συντομότερο δυνατό, μικρά αλλά σημαντικά βήματα που θα δώσουν κάποιες λύσεις και θα δείξουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει “σβήσει”. Είναι μία συζήτηση που γίνεται πια πιο έντονα, έτσι ώστε να γίνουν κινήσεις όπως η έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, η καταβολή ρευστού τουλάχιστον στους παίκτες που έχουν συμβόλαιο ώστε να μην χαθούν με προσφυγές και η πρόσληψη προπονητή είναι κάποιες από αυτές.

 

Είναι αρκετά πιθανό, ακόμη και στη διάρκεια της βραδιάς, όλες αυτές οι ενδείξεις να πάρουν πιο ουσιαστική μορφή.

X