ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι εξελίξεις με Τόσκα και Σταφυλίδη

Οι εξελίξεις με Τόσκα και Σταφυλίδη

Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές με Σταφυλίδη και Τόσκα και ποιες οι τελευταίες εξελίξεις

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει στις επαφές του με τον Ρουμάνο αμυντικό Αλίν Τόσκα της Ρεάλ Μπέτις, καθώς ο παίκτης χαίρει της εκτίμησης του Λουτσέσκου όπως αναφέραμε τις τελευταίες ημέρες στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ».

 

Ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην πρώτη αναμέτρηση με την Μπενφίκα, από το αποτέλεσμα της οποίας μπορούν να κριθούν πολλά, όσον αφορά την πρόκριση στους ομίλους και την ενίσχυση της ομάδας. Στην λίστα των επιτελών του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκονται και άλλοι παίκτες, όπως ο Βαταζέλου για παράδειγμα. Πάντως ο Τόσκα έχει στη Ρεάλ Μπέτις ένα κασέ που αγγίζει τις 450.000 ευρώ ετησίως. Στις πρόσφατες συζητήσεις φέρεται πως ζήτησε περισσότερα από τον ΠΑΟΚ και κάπου εκεί «κόλλησε» το θέμα.

 

 Ωστόσο αυτή η στάση αναμονής που υπάρχει για το θέμα της απόκτησης ενός αριστερού μπακ έχει μία έξτρα εξήγηση. Την οποία, είχαμε αναφέρει στις αρχές Αυγούστου στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Μ». Τότε είχαμε γράψει πως ο διακαής πόθος της οικογένειας Σαββίδη είναι ο Κώστας Σταφυλίδης. Κάτι το οποίο είχε επιβεβαιώσει με ανάρτησή του και ο Γιώργος Σαββίδης στον προσωπικό του λογαριασμό, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα μας. Από τότε, έως σήμερα, η διάθεση των δύο πλευρών για συνεργασία παραμένει ισχυρή, δεν έχει αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ και ο Σταφυλίδης θέλουν να συνεργαστούν, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Το σημαντικό είναι, πως θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που προβάλουν οι διοικητικοί εκπρόσωποι της Αουγκσμπουργκ. Εφόσον οι Γερμανοί ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον Σταφυλίδη σε επιτρεπτά επίπεδα, ο ΠΑΟΚ θα τον αποκτήσει. Εφόσον ακόμη, ο ΠΑΟΚ προκριθεί επί της Μπενφίκα, τότε θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει αυτό το deal.

 

Σε κάθε περίπτωση στην Μικράς Ασίας έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις τις οποίες θα ενεργοποιήσουν στο επόμενο δεκαήμερο.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (19/8)

X