ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εξαπλώνεται ακόμη περισσότερο ο Απόλλων Πόντου (pics)

Εξαπλώνεται ακόμη περισσότερο ο Απόλλων Πόντου (pics)

Η κίνηση του Γιάννη Δημητριάδη, οι δύο νέοι Πόντιοι στην... ομπρέλα του Ομίλου και η απόφαση του Στέφανου Καπία

Ο Ομιλος Φίλων Απόλλων Πόντου κοινοποίησε με ιδιαίτερη χαρά την ανακοίνωση προσθήκης δύο ακόμη Ποντίων στην οικογένεια του συλλόγου. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας, αλλά και μέλος του Ομίλου, Γιάννης Δημητριάδης, προχώρησε σε σημαντική κίνηση.

 

«Ο Γιάννης, ο οποίος ποτέ δεν ξέχασε τον Απόλλωνα, έβαλε στην οικογένεια του Ομίλου δύο ακόμη φλογερούς Πόντιους. Τον Δημήτρη Τερζανίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Τραντέλλενες Ξάνθης και τον Στάθη Χατζησάββα, χοροδιδάσκαλο του ίδιου σωματείου.

 

 

Ο Απόλλων εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό...», λέει η ανακοίνωση του και συμπληρώνει: «Δεν χωρά στα στενά όρια της Θεσσαλονίκης. Ανοίγει τα φτερά του παντού, ως εκπρόσωπος του Ποντιακού Ελληνισμού, με στόχο να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους Πόντιους κάτω από την ‘ομπρέλα’ του. Σας περιμένουμε όλους!», καταλήγει η τοποθέτηση.

 

 

Η  απόφαση του Καπία

 

Ηταν ειλημμένη η απόφαση του να μείνει στα Γιάννινα για προσωπικούς λόγους. Περιμένει πρωτίστως να μιλήσει με τον Καλαϊτζίδη, κάτι που μετέφερε ήδη στους ανθρώπους του Καραϊσκάκη. Ο Στέφανος Καπίας δέχθηκε ήδη από χθες κρούση.

 

Ολα συνηγορούν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλωνα. Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε στον Απόλλωνα Πόντου την τελευταία διετία, έχοντας καταγράψει 41 συμμετοχές. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕ Γιάννενα, Βέροια, Εθνικό Γαζώρου και Αγροτικό Αστέρα.

 

Πέρα από τις συζητήσεις, οι οποίες ακόμη δεν έχουν γίνει για το θέμα των ανανεώσεων ή των αποχωρήσεων όσον αφορά το περσινό ρόστερ, οι παίκτες περιμένουν να διευθετηθούν και κάποιες άλλες εκκρεμότητες.

X