ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εξαλλος ο Μπύρος με την αθέτηση υπόσχεσης από την Πολιτεία!

Εξαλλος ο Μπύρος με την αθέτηση υπόσχεσης από την Πολιτεία!

Ο εκνευρισμός του ισχυρού άνδρα της Δόξας Δράμας για την όλη κατάσταση και οι ατάκες προς τους συνεργάτες του

 

Εξελίξεις δρομολογούνται εκ νέου στη Δόξα Δράμας μετά και την παραίτηση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Πού το αποδίδουν στην ΠΑΕ της Δράμας;

 

Τί λέει από την πλευρά του ο Γιάννης Μπύρος και οι άνθρωποι της Δόξας για την όλη κατάσταση, η οποία επικρατεί;

 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι έξαλλος με την Πολιτεία και την αθέτηση των υποσχέσεων όσον αφορά τη συνδρομή της στις ομάδες της Super League 2 μετά την αναδιάρθρωση. «Εχω καθαρή ομάδα. Μας υποσχέθηκαν κάτι. Πότε θα το κάνουν;

 

Πότε θα δώσουν τα χρήματα; Πότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο; Οι μεταγραφές λήγουν και ακόμη δεν γνωρίζουμε τι λεφτά θα πάρουμε και τι θα ξοδέψουμε», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του στους συνεργάτες του, δείγμα της οργής του για το όλο θέμα, αφού η όλη κατάσταση πάει πίσω τον προγραμματισμό του.

 

«Δεν μου αρέσει να υπάρχω σε τέτοιο χώρο. Να κάνω συμβόλαια και να πάω στα τυφλά; Πρέπει να πληρώνω χωρίς να ξέρω τί να εισπράττω; Ετσι, δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό», ήταν επίσης οι κουβέντες του Μπύρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η διοίκηση της Δόξας ήταν ξεκάθαρη απευθυνόμενη σε Οφρυδόπουλο και παίκτες πριν από τις συζητήσεις.

 

«Συμβόλαια θα γίνουν, μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα με το τηλεοπτικό», ήταν τα όσα τους μεταφέρθηκαν, αφού ήταν δεδομένο ότι ο Γιάννης Μπύρος έψαχνε εξ αρχής επενδυτή για να δώσει την ομάδα και θα συνέχιζε μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρούνταν το προσύμφωνο για τα τηλεοπτικά, συνοδευόμενο από την οικονομική σύμπραξη της πόλης.

X