ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια του Σλόβαν-ΠΑΟΚ (pic)

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια του Σλόβαν-ΠΑΟΚ (pic)

Τεράστια ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης (22/8) και όλα δείχνουν πως η «Τέχελνπε Πόλε» θα είναι κατάμεστη.

Στους ρυθμούς του αγώνα της Πέμπτης (22/8) με τον ΠΑΟΚ κινούνται στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία μετά την εμφατική νίκη με 4-0 επί της Σερέντ για το σλοβακικό Πρωτάθλημα στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο ματς με τον Δικέφαλο.

 

Την ίδια στιγμή και το ενδιαφέρον στις τάξεις των φιλάθλων της Σλόβαν είναι πολύ μεγάλο για το ματς, όπως αποτυπώνεται και στην προπώληση των εισιτηρίων.

 

Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς της Σλόβαν κόντρα σε Σουτιέσκα, Φερονικέλι και Ντάνταλκ, η «Τέχελνε Πόλε», σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι κατάμεστη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με την ενημέρωση της Σλόβαν ήδη έχουν φύγει 15 χιλιάδες εισιτήρια και απομένουν τρία 24ωρα ακόμη μέχρι τον αγώνα.

 

Την ίδια στιγμή, βεβαίως, αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ σχετικά με τα εισιτήρια που θα παραλάβει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για τις ανάγκες των οπαδών της.

 

X