ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εξαχρειωμένοι εθνομηδενιστές βυσσοδομούν… και εξοργίζουν

Εξαχρειωμένοι εθνομηδενιστές βυσσοδομούν… και εξοργίζουν

Ο Δημήτρης Μπούζας αρθρογραφεί για τους εθνομηδενιστές που καταθέτουν τα αποτυπώματα της αρρωστημένες ιδεοληψίας τους

Άφωνο το πανελλήνιο! Όχι πως δεν περίμενε κανείς ότι κάποιοι από τη γνωστή πλέον χαλασμένη φάρα των εξαχρειωμένων εθνομηδενιστών δεν θα έβρισκαν την ευκαιρία για να καταθέσουν και το όποιο δικό τους «αποτύπωμα» της αρρωστημένης ιδεοληψίας τους. Όμως είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν πίστευαν πως θα έφταναν σε αυτό το ακραίο σημείο της προκλητικής σύλησης εθνικών ιδεωδών, ηθικών αξιών και αρχών, αλλά και στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως είναι ο σεβασμός ενός νεκρού.

 

Γιατί στα αλήθεια τι περισσότερο θα μπορούσαν να κάνουν από αυτή την κατάπτυστη συμπεριφορά ώστε να προκαλέσουν την οργή των πανελλήνων. Οι τελευταίοι δεν έχουν πλέον την παραμικρή αμφιβολία για το ρόλο που διαδραματίζουν οι προηγούμενοι, αλλά και για την  διαταραγμένη ψυχοσύνθεση τους. Ανάλγητοι, κυνικοί και αδίστακτοι πάνω από το φρεσκοανοιγμένο μνήμα του άταφου για ένα ολόκληρο δεκαήμερο και εν ψυχρώ δολοφονημένου άμοιρου παλικαριού, μπαίνουν στη σειρά μετά τους Αλβανούς και «πυροβολούν» δίνοντας την δική τους «χαριστική βολή».

 

Παρέχοντας κι ενισχύοντας το άλλοθι των φονιάδων και καλύπτοντας τον αδίστακτο ηθικό αυτουργό Πρωθυπουργό τους. Επιπρόσθετα συγχρόνως, άφθονο νερό στο μύλο της προπαγάνδας των δολοφόνων, έριξε και η τρισάθλια διαρροή που έγινε από την ΕΛΑΣ από την πρώτη στιγμή, για εμπλοκή του νεαρού Βορειοηπειρώτη σε υποθέσεις ναρκωτικών! Μια διαρροή την οποία διακίνησαν με μεγάλη προθυμία το ΑΠΕ και τα γνωστά θλιβερά βαποράκια της διατεταγμένης ενημέρωσης. Η οποία μούδιασε και νάρκωσε τους Έλληνες και τα αντανακλαστικά τους, αποτρέποντας τους να αντιληφθούν από την πρώτη στιγμή, τι ακριβώς κρυβόταν πίσω από αυτή τη βρώμικη και σκοτεινή υπόθεση.

 

Έλα όμως που γρήγορα ήρθε το «φως» και διέλυσε το «σκοτάδι» που πήγε να επιβάλει ο διεφθαρμένος Ράμα. Έλαμψε η αλήθεια και όλα πλέον μπήκαν σε μια τάξη, οδηγώντας σταθερά στη σκληρή πραγματικότητα όλους όσους επιχείρησαν να καλύψουν τη στυγνή δολοφονία.  Δεν θα προχωρήσω σε λεπτομερείς αναφορές γύρω από τις αποκαλύψεις. Λίγο πολύ έχετε πάρει πλέον μια σαφή και σταθερή ενημέρωση. Σας παραθέτω όμως ένα επιτομικό μικρό σχολιασμό για το τραγικό γεγονός: Στα 7 του χρόνια έφαγε από την Αλβανία με τους γονείς του για την Αθήνα. Μεγάλωσε ως υπερήφανος Βορειοηπειρώτης. Στο χωρίο του τους Βουλιαράτες επέστρεφε όποτε μπορούσε. Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, χτυπημένος από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών.

 

Μια φρεσκοβαμμένη ελληνική σημαία στην πρόσοψη του δημοτικού σχολείου, στο κέντρο του ομώνυμου βορειοηπειρώτικου χωριού, φαίνεται να ήταν η αρχή και το τέλος για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, τον 34χρονο ομογενή που ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τις «επίλεκτες» (!) δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας. Εκείνη την ημέρα προτού καλά - καλά ανατείλει ο ήλιος, ο Κωνσταντίνος ζωγράφιζε στον τοίχο του σχολείου του χωριού την ελληνική σημαία, προκειμένου να τιμήσει του Έλληνες στρατιώτες που ήταν θαμμένοι στο στρατιωτικό Κοιμητήριο του χωριού, πεσόντες κατά τον ελληνοιταλικό πόλεμο του 40΄- 41΄ αλλά και για να υπενθυμίζει ότι η ιδιαίτερη πατρίδα του κατοικείται από Έλληνες σε πείσμα των προκλήσεων και των μεθοδεύσεων των Αλβανών.

 

Την προηγούμενη ημέρα ο ίδιος και οι φίλοι του όπως σε κάθε εθνική επέτειο είχαν σημαιοστολίσει την κεντρική οδό του χωριού μέχρι το στρατιωτικό Κοιμητήριο. Σημαίες τις οποίες είχε αγοράσει όπως κάθε χρόνο με το μεροκάματο του ο Κωνσταντίνος, ή αλλιώς όπως τον έλεγαν «το παιδί που αγαπούσε την πατρίδα του όσο τίποτε άλλο στον κόσμο». Παρακολουθώντας κανείς όσα κατά καιρούς ανέβαζε στα social media αντιλαμβανόταν το πάθος του για την Ελλάδα και την επιμονή του να ευαισθητοποιήσει τους συμπατριώτες του και τους υπόλοιπους Έλληνες για τη μεθοδευμένη συρρίκνωση από τους Αλβανούς του βορειοηπειρώτικου ελληνισμού. Δεν είχε συμβιβαστεί ποτέ με την ιδέα αυτή. Μια τελευταία ανάρτηση του πριν από το τραγικό περιστατικό προκαλεί στην κυριολεξία συγκλονισμό: «Ράμα και Τσίπρας, κάνουν σχέδια χωρίς τον νοικοκύρη. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι. Η νεολαία της Βορείου Ηπείρου δεν θα μείνει θεατής. Καλούνται όλοι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου στις 28 Οκτωβρίου να στείλουνε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ελλάς ή θάνατος».

 

Η επιβεβαίωση  για αυτό το τελευταίο ήρθε πολύ σύντομα για το άτυχο ελληνόπουλο. Τον Κώστα Κατσίφα τον χαρακτήριζαν ακραίο, αλλά του αναγνώριζαν την ευθύτητα και την παλικαριά να λέει φανερά αυτό που ένιωθε. Και να το λέει μάλιστα μεγαλόφωνα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Θόδωρο Βουγιουκλάκη, ο οποίος εξέτασε μικροσκοπικά την σωρό, όλα δείχνουν δολοφονία. Βολές από κοντινή απόσταση κατευθείαν χωρίς άλλο κανένα σημάδι στο σώμα. Ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να καλύψουν την μεθόδευση οι φονιάδες με τις απαγορεύσεις σε αμερόληπτους εμπειρογνώμονες των όσων έγιναν, αποτελούν την απόδειξη της ενοχής τους.

 

Το ότι είχε την νεανική απρονοησία το παθιασμένο ελληνόπουλο να πάρει στα χέρια του το όπλο μέσα στην ταραχή που του προκάλεσαν οι πιέσεις και οι απειλές από τον Αλβανό «σερίφη» του χωριού, αποτέλεσε τη «σημαία» και το άλλοθι για τους δολοφόνους. Δυστυχώς όμως όπως προαναφέραμε νερό στο μύλο (μάλλον λάσπη) της ελεεινής τους προπαγάνδας, έσπευσαν να ρίξουν και οι γνωστοί εθνομηδενιστές που ανενόχλητοι διακινούν τα αντεθνικά τους ξεράσματα εντός της ελληνικής επικράτειας. Και εντάξει να το κάνουν κάποια μίσθαρνα όργανα όπως τα βαποράκια και οι κομισάριοι της προπαγάνδας της εξουσίας. Όμως να έρχεται και από πρώην και νυν Υπουργούς;

 

Ο ένας εκ των οποίων χωρίς ντροπή είχε δέσει χειροπόδαρα τον άτυχο Οτσαλάν και τον έστειλε πακέτο δώρο στους Τούρκους; Και ο άλλος γνωστός αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων και υποστηρικτής της εθνοκάθαρσης των Τούρκων να βγαίνει στις τηλεοράσεις να διαγράφει ψυχρά την ιστορική ύπαρξη της Βορείου Ηπείρου, χαρακτηρίζοντας τη νότια Αλβανία και να αιτιολογεί ή μάλλον να ρίχνει περισσότερο την ευθύνη στον δολοφονημένο Έλληνα; Καημένη πατρίδα τι έχουμε ακόμη να ζήσουμε.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (8/11)

X