ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Ευρώπη παίζει μπάλα live στο γήπεδο της winmasters!

Η Ευρώπη παίζει μπάλα live στο γήπεδο της winmasters!

Οι πιο σημαντικές ευρωπαϊκές και εγχώριες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις έχουν ραντεβού στο διαδικτυακό γήπεδο της winmasters.gr

Kαι αυτό το Σαββατοκύριακο, οι πιο σημαντικές ευρωπαϊκές και εγχώριες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις έχουν ραντεβού στο διαδικτυακό γήπεδο της winmasters.gr και υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις.

 

Σε ένα ασφαλές περιβάλλον, πλήρως εναρμονισμένο με την ελληνική νομοθεσία (βάσει του αρ.50§12 Ν.4002/2011), όλοι οι χρήστες της winmasters.gr θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στα γήπεδα της Αγγλίας και της Ιταλίας, αλλά και να παρακολουθήσουν διαδραστικά τη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Συγκεκριμένα, τα ντέρμπι Τότεναμ-Άρσεναλ και Νάπολι-Λάτσιο δεσπόζουν στην αγωνιστική δράση του Σαββάτου και η winmasters, προσφέροντας πολλαπλά ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*, υπόσχεται στους επισκέπτες της να ζήσουν μια μοναδική live στοιχηματική εμπειρία ενός κλασσικού λονδρέζικου ντέρμπι, αλλά και μιας μονομαχίας από το «πάνω ράφι» της Serie A. Παράλληλα, την Κυριακή η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο! Η winmasters θα βρίσκεται ζωντανά σε όλα τα ελληνικά γήπεδα και θα παρακολουθήσει τις επικίνδυνες αναμετρήσεις ΑΕΚ-Αστέρας-Τρίπολης και Ατρόμητος-Ολυμπιακός, επιτρέποντας στους παίκτες της να προβλέψουν αν ένα συγκεκριμένο γεγονός, όπως ένα γκόλ, κόρνερ, ή μία κάρτα θα πραγματοποιηθούν στα επόμενα ένα με πέντε λεπτά.

 

Με μια υπερσύχρονη και φιλική προς όλους τους χρήστες online πλατφόρμα, η winmasters συνεχίζει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία, μέσα σε ένα απόλυτα νόμιμο περιβάλλον και με ασφαλείς μεθόδους πληρωμής.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Σχετικά με τη winmasters :

Η winmasters δραστηριοποιείται και στοχεύει μόνο σε ρυθμισμένες αγορές και όραμα της είναι να εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο πάροχο τυχερών παιγνίων στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, παρέχοντας στους πελάτες της άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, σε πλήρη εναρμόνιση με τα τοπικά και διεθνή νομικά πλαίσια που διέπουν το χώρο των τυχερών παιχνιδιών. Η winmasters μεταξύ άλλων, κατέχει άδειες σε Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Μάλτα, η Ρουμανία, η Κύπρος και η Γερμανία, ενώ παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα (βάσει του αρ.50§12 Ν.4002/2011). Τέλος, μέσα στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η ανάπτυξη και λειτουργία σε τουλάχιστον δύο ακόμα αγορές της Ευρώπης.

 

 

 

X