ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Ευρώπη και όχι μόνο, ξεχώρισε τους παίκτες πρώτης γραμμής

Η Ευρώπη και όχι μόνο, ξεχώρισε τους παίκτες πρώτης γραμμής

Υπάρχει αρκετή φημολογία για ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού

Τις τελευταίες μέρες, λόγων πολλών περιπτώσεων παικτών του ΠΑΟΚ που απασχολούν ομάδες στην Τουρκία (Πελκας, Κάμπος, Ουάρντα, Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ) είναι συχνή η επικοινωνία με συνάδελφους από τη γειτονική χώρα. Ενας-δύο από αυτούς εμφανίζονται σίγουροι ότι η Μπεσίκτας θα καταθέσει πρόταση για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Πέλκα ανεξάρτητα από το αν τα 7 εκατ. ευρώ της ρήτρας του μοιάζουν πολλά για την διοίκησή της.

 

Την ίδια ώρα, η Αλ Νασρ επιμένει για Πρίγιοβιτς και η Αλ Αχλί εισέπραξε το «όχι» του Μαουρίσιο. Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο σχηματοποιείται πιο καθαρά το γκρουπ των παικτών πρώτης γραμμής που διαθέτει ο Δικέφαλος. Τα ονόματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω τα βλέπει κανείς δεξιά και αριστερά σε ρεπορτάζ διαφόρων χωρών και συλλόγων και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο σύλλογος μεγαλώνει και έχει ανεβάσει σταδιακά σε υψηλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού του. Μπορεί κανείς να δει το όλο θέμα και από μία άλλη οπτική. Ότι ο Σαββίδης έχει στήσει το σωστό τιμ ανθρώπων και αποδεικνύει ότι έχει μάθει να ψωνίζει. 

 

Το παράδειγμα του Ροντρίγκες είναι ακόμη νωπό (όπως και του Λούκας λίγο παλιότερα). Το «αγοράζω-πουλάω» είναι το μεγάλο μυστικό στο ποδόσφαιρο και θα φανεί πιο έντονα όταν ο ΠΑΟΚ μπει στους ομίλους του Champions League.        

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (19/6/2018)

X