ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εύοσμος: Θα κινηθεί νομικά ο πατέρας του μαθητή που έσπασε το πόδι του

Εύοσμος: Θα κινηθεί νομικά ο πατέρας του μαθητή που έσπασε το πόδι του

Λόγω του χιονιού και του παγετού

 

«Είναι σε καλή κατάσταση μετά την επέμβαση», δήλωσε στο "Καλημέρα Ελλάδα" ο πατέρας του μαθητή που γλίστρησε κι έπεσε στο προαύλιο του σχολείου του, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 

 

Ο μαθητής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ''Γ. Γεννηματάς'', με αποκόλληση γονάτου και υποβλήθηκε σε λεπτό χειρουργείο. «Επανέφεραν με τεχνητά μέσα και εξαρτήματα το γόνατο στη θέση του», εξήγησε ο πατέρας του.

 

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι παρά τις καιρικές συνθήκες και τον πάγο που υπήρχε στο σχολείο, αυτό άνοιξε, ο πατέρας είπε πως «το σχολείο λειτούργησε με εντολή αόρατης κακής δύναμης, ήταν δεδομένο ότι υπήρχε πρόβλημα στο σχολείο». «Έπρεπε να είχαν μεριμνήσει από πλευράς δήμου και σχολείου να υπάρχει αλάτι ή τουλάχιστον να κρατήσουν τα παιδιά μέσα στα διαλείμματα», εκτίμησε ο ίδιος.

 

Τέλος, ο πατέρας είπε πως «Οπωσδήποτε θα κινηθώ νομικά. Αισθάνομαι ότι υπάρχουν ευθύνες τρίτων» και πρόσθεσε πως «Δε θέλω να υπάρξουν άλλοι γονείς σαν κι εμένα κι άλλα παιδιά σαν τον Ζαχαρία».

X