ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ευνοϊκή η διακοπή για τρεις στον Αρη

Ευνοϊκή η διακοπή για τρεις στον Αρη

Τρεις ποδοσφαιριστές του Αρη θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν ρυθμούς στο διάστημα της διακοπής

 

Η διακοπή του πρωταθλήματος ενδείκνυται για δουλειά και δίνει τον χρόνο στον εκάστοτε προπονητή να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Ευνοεί ωστόσο και ποδοσφαιριστές οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν έχουν βρει ακόμη τον απαιτούμενο ρυθμό για να μπουν άμεσα στα πλάνα του κόουτς.

 

Στην περίπτωση του Αρη τα παραδείγματα είναι αρκετά. Στην εξίσωση έχουν μπει τόσο ο Μανώλης Σιώπης όσο και ο Νίκο Μαρτίνες. Αμφότεροι ενσωματώθηκαν στην ομάδα με την έναρξη του Πρωταθλήματος και προφανώς χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο. Ο Έλληνας μέσος έχει παίξει δύο 90λεπτα και έχει μπει αλλαγή σε άλλα τρία παιχνίδια. Είναι πιο μπροστά σε αγωνιστικό ρυθμό από τον  Αργεντινό, οποίος έχει παίξει σε τρεις αγώνες, αλλά αν προσθέσουμε τα λεπτά συμμετοχής του δεν συμπληρώνει ούτε ημίχρονο. Με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος είναι δεδομένο ότι ο Ερέρα θα τον… χρειαστεί περισσότερο, για τον λόγο αυτό έχει πάρει εντολή να ανεβάσει ρυθμούς.

 

Η καλή παρουσία του Κωνσταντινίδη στο β’ ημίχρονο με τον Πανιώνιο -χωρίς μάλιστα να έχει άλλα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του- επίσης βάζει σε σκέψεις τον Ερέρα. Ο Έλληνας δεξιός μπακ του Αρη πολύ σύντομα θα μπει στην εξίσωση γι’ αυτό και το διάστημα της διακοπής καλείται να δουλέψει με περισσότερη ένταση.

X