ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Νίκος είναι ένας αληθινός άντρας»

Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Νίκος είναι ένας αληθινός άντρας»

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο!

 


Το ζευγάρι βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, ενώ είναι εμφανές πόσο αγαπημένοι είναι από τις κοινές τους εμφανίσεις. Η παρουσιάστρια του DWTS 6 στην τελευταία της συνέντευξη αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό στον καλό της.

 

 

«Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα όσα έχω. Στο Νίκο με κέρδισε ότι είναι ένας αληθινός άντρας. Και αυτό σπανίζει στις μέρες μας», δηλώνει με νόημα στη RealLife. 

 

 

Μάλιστα ξεκαθαρίζει πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν της… ταιριάζει. Αναλυτικά δήλωσε: «Πιστεύω ότι οι σχέσεις θέλουν καθημερινή φροντίδα και προσπάθεια. Κάθε μέρα πρέπει να γιορτάζουμε τον έρωτα και να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και, φυσικά, να το δείχνουμε. Εγώ τον γιορτάζω κάθε μέρα!».

 

Η Ευαγγελία Αραβανή όταν ρωτήθηκε εάν ο Νίκος είναι ο άντρας που θα την ενέπνεε να κάνει παιδί, ανέφερε: «Αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό, που δε θα ήθελα να το συζητήσω αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που αφορά εμένα και τον ίδιο».

X