ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ετσι ψήφισαν στη Football Legaue!

Ετσι ψήφισαν στη Football Legaue!

Η καταμέτρηση των ψήφων, η ένσταση Λυχναρά και η τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΕΠΟ

Επανεκλογή στην προεδρία της Football League για τον Λεωνίδα Λεουτσάκο...

 

Ο Λεουτσάκος πήρε έξι ψήφους, ενώ ο Λυχναράς στηρίχτηκε από πέντε ομάδες, ενώ υπήρξε ένα άκυρο και ένα λευκό.

Ο Ηρακλής δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία, γιατί δεν έχει γίνει ΠΑΕ, ενώ εκκρεμοδικίες υπάρχουν στον όμιλο των Αήττητου Σπάτων, Ηροδότου.

Ψήφο έδωσαν οι Παναχαϊκή, Απόλλων Πόντου, Καραϊσκάκης, Πλατανιάς, Εργοτέλης, ΑΟΧ Κισσαμικός, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Σπάρτη, Αιγινιακός, Κέρκυρα, Βόλος και Απόλλων Λάρισας.

 

Τα μεγάλα αφεντικά

 

Την αποχή της ΕΠΟ από τις εκλογές της Football League ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στο ΔΣ της Λίγκας, Λεωνίδας Θωμαΐδης, τονίζοντας ότι απέχει «επειδή το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά».

 

«Δεν μπορώ να μην πω αυτά που έχω βιώσει σε αυτό τον έναν χρόνο που συμμετέχω στο συμβούλιο της Football League και βλέπω την προσπάθεια του Λεωνίδα Λεουτσάκου. Δεν θα κρύψω ότι είναι φίλος μου, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την αλήθεια. Ο Λεωνίδας θυσίασε την οικογενειακή του γαλήνη, κάθισε σε ηλεκτρική καρέκλα με πολλά χρέη και πολλές εκκρεμότητες.

 

Δούλεψε αυτά τα δύο χρόνια για να συμμαζέψει την κατάσταση και αν σήμερα υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος, αυτό συμβαίνει γιατί έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Πήγαινε στον Υπουργό για να ζητήσει χρήματα για τη Football League. Πήγαινε στην ΕΠΟ για να βοηθήσει τη Football League. Ζητούσε χρήματα στα συμβούλια και αυτό τον μετέτρεψε σε μαύρο πρόβατο. Κατάφερε να εξασφαλίσει 600.000 ευρώ για τις διαιτησίες από τη FIFA με προσωπικές ενέργειες. Σήμερα η ΕΠΟ θα απέχει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας επειδή το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά», είπε ο Θωμαΐδης πριν την έναρξη της διαδικασίας.

X