ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ετοιμη λίστα παικτών για όλες τις θέσεις

Ετοιμη λίστα παικτών για όλες τις θέσεις

Οι τελικές επιλογές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ θα καθοριστούν ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και τις αποχωρήσεις

Με μεθοδικότητα και μεγάλη προσοχή προετοιμάζονται οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κυρίως διότι θέλουν να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο και να κινηθούν αποφασιστικά, αμέσως μόλις λάβουν την τελική εντολή από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει, στην Μικράς Ασίας, δεν κρύβουν πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχουν κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία για παίκτες, σε θέσεις όπου σε τελική ανάλυση διαπιστώθηκε πως υπάρχουν αδυναμίες. 

 

Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να διευκρινίσουμε (όπως τουλάχιστον αναφέρεται από υψηλόβαθμα στελέχη του Δικεφάλου), πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν «οριστικοποιηθεί» οι κινήσεις που θα γίνουν. Υπάρχει όμως η λίστα με τους παίκτες οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει και έχουν κάνει «κλικ» με την αποδοτικότητά τους, στις ομάδες όπου αγωνίζονται.

 

Πρέπει ακόμη να διευκρινιστεί, πως το θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, είναι «πολυσύνθετο». Τι εννοούμε; Για να έρθουν παίκτες ικανοί να φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ (αυτοί που είναι στην λίστα και έχουν προεγκριθεί), θα πρέπει να προσδιοριστεί με απόλυτη ακρίβεια, ποιοι θα αποχωρήσουν προκειμένου να καλυφθούν τα κενά τους. Εκτός από τους άμεσα αποχωρήσαντες, υπάρχει και το ενδεχόμενο της πώλησης παικτών, εφόσον ικανοποιηθεί η ΠΑΕ από τις προσφορές που, λέγεται, πως θα κατατεθούν από ομάδες του εξωτερικού.

 

 Κοινώς εάν καλυφθούν οι ρήτρες κάποιων παικτών, σε αυτό το ενδεχόμενο θα υπάρξουν πωλήσεις (θα απαιτηθεί η έγκριση του διοικητικού συμβουλίου και του μεγαλομετόχου) και άμεσα αντικαταστάσεις.

 

Σε πρώτη φάση, το στοιχείο που προκύπτει είναι πως ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί έναν παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Λέοβατς δεν ενθουσιάζει, ενώ ο Λεβέκ που δεν έχει ακουμπήσει μπάλα (εκτός από το ματς με την Κέρκυρα) θεωρείται «καμένο χαρτί». Εκτός και αν γίνει κάποιο… θαύμα και «μεταμορφωθεί» ο Γάλλος.

 

Εάν και εφόσον έρθει πρόταση για βασικό παίκτη της ομάδας και η οποία καλύπτει την ρήτρα στο συμβόλαιό του, τότε το πιο πιθανό είναι να πουληθεί και να αντικατασταθεί άμεσα. Για αυτόν τον λόγο αναφέρουμε πως στην Μικράς Ασίας έχουν έτοιμη την λίστα με παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και μπορούν να κάνουν την διαφορά.

 

Οι τελικές εξελίξεις θα καθοριστούν λίγο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος.

 

 

X