ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ετοιμάζει «βόμβα» με Σούλαγιτς ο ΠΑΟΚ

Ετοιμάζει «βόμβα» με Σούλαγιτς ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος επιθυμεί να κλείσει τις φετινές του μεταγραφές με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τάνια Δήμου

 

Νέα ηχηρή μεταγραφή ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση που οι ξένοι που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Volleyleague 2018-2019 είναι τέσσερις.

 

Ο λόγος για τον Σέρβο κεντρικό Λούκα Σούλαγιτς , κολλητό φίλο του Δημητρη Τζούριτς που πέρυσι αγωνίζονται στο Ρουμανικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στην Αρκάντι, όπου έπαιζε ο Ντίμα Φιλίπποφ. Ο 32χρονος κεντρικός έχει αγωνιστεί στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου με μεγάλες διακρίσεις. Αυτό που τον κάνει όμως να ξεχωρίζει είναι ότι αγωνίζεται και ως κεντρικός και ως διαγώνιος.

 

Ο Λούκας Σούλαγιτς κοιτάει τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 8 εκατοστά(2.08μ) και αγωνίζεται και ως κεντρικός και ως διαγώνιος. Ο έμπειρος αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπούντβα Μαυροβουνίου (2004-2007), για να μετακομίσει την επόμενη σεζόν στη Γαλλική Τουρσώ (2007-2009) και αμέσως μετά στην Ιταλία αρχικά στη Βαλένθια και έπειτα στην Πάντοβα (2010-2011). Τη σεζόν 2012 επέστρεψε στο Μαυροβούνιο και μετά από δύο χρόνια μετακόμισε στη Ρωσική Τούμεν. Ακολούθησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, οι Κάννες και η Ιταλική Ρέτζιο.

 

Πέρυσι ο Σούλαγιτς έπαιξε στο Ρουμανικo. Ο Σούλαγιτς ξεκίνησε την καριέρα του ως κεντρικός αλλά στη συνέχεια το γύρισε σε διαγώνιος προκειμένου να εξασφαλίσει υψηλότερα συμβόλαια. Μάλιστα ως διαγώνιος είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2015 στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Να επισημάνουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σούλαγιτς συζητάει με τον ΠΑΟΚ καθώς υπήρξε μεταγραφικός πόθος του ασπρόμαυρου τμήματος και τη σεζόν 2014-2015 . Ωστόσο η μεταγραφή έμεινε στη μέση καθώς ο Σέρβος κεντρικός δεν μπόρεσε να σπάσει το συμβόλαιο του με τη ρωσική ομάδα στην οποία αγωνίζονταν και έτσι στη θέση του αποκτήθηκε ο Βραζιλιάνος Ραγκέλ.

 

X