ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ετοιμάζεται να μπει στην... πολιτική ο Σάκης Τανιμανίδης;

Ετοιμάζεται να μπει στην... πολιτική ο Σάκης Τανιμανίδης;

Διαβάστε παρακάτω όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε

 

Αυτόν τον καιρό, ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να παρουσιάσει το ''Survivor 3''.

 

 

 

Ωστόσο, πριν αναχωρήσει για το εξωτικό νησί της Καραϊβικής, παραχώρησε συνέντευξη στο πρώτο τεύχος της νέας εποχής του ελληνικού ''Playboy'' και αποκάλυψε το όραμά του για την πολιτική.

 

«Αφού επιμένεις θα σου πω. Η ερώτηση, λοιπόν, δεν είναι αν βλέπω εγώ τον εαυτό μου στην πολιτική, αλλά αν η πολιτική χρειάζεται εμένα. Και η απάντηση είναι ότι η πολιτική χρειάζεται όλους τους πολίτες και κυρίως τους νέους. Η σταρχιδική/αγανακτισμένη αντιμετώπιση του “όλοι λαμόγια είναι, να καεί η Βουλή κτλ” (αν και σε πολλές περιπτώσεις δικαιολογημένη), δε με εκφράζει. Δε με εκφράζει, γιατί απλά δε δίνει λύση. Οι κοινωνίες λειτουργούν μέσα από την πολιτική και είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα. Επειδή, λοιπόν, είμαι οπαδός της κοινής λογικής και εκνευρίζομαι συχνά με τον παραλογισμό που επικρατεί στα κοινά, θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος αν στο μέλλον μπορέσω κι εγώ με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσω τους γύρω μου να ζουν σε μια καλύτερη χώρα. Επομένως, όχι δε θα έβγαζα την πολιτική από τα μελλοντικά μου σχέδια, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω, ούτε γνωρίζω αν τελικά θα ασχοληθώ ή όχι. Θεωρώ ότι έχω ακόμα να μάθω, να εξελιχθώ, προκειμένου να το κάνω. Ταυτόχρονα, αυτή τη στιγμή, νιώθω ότι έχω να προσφέρω περισσότερα με αυτό που κάνω και μου αρέσει αυτό που κάνω και δε θα ήθελα να το αφήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

X