ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ετοιμάζεται για μεγάλη νομική μάχη στο Πειθαρχικό της Λίγκας ο ΠΑΟΚ

Ετοιμάζεται για μεγάλη νομική μάχη στο Πειθαρχικό της Λίγκας ο ΠΑΟΚ

Στα γραφεία της Τούμπας περιμένουν την κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας

Στα γραφεία της Τούμπας περιμένουν την κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας, ωστόσο η προετοιμασία για την υπόθεση έχει αρχίσει με τη μελέτη του φύλλου αγώνα.

 

Οι νομικοί του Δικεφάλου έχουν ήδη εντοπίσει τα σημεία στα οποία μπορεί να στηριχθεί η ΠΑΕ για να μην υποστεί σοβαρές κυρώσεις. Ένα σοβαρό επιχείρημα είναι ότι δεν υπήρχε καμία απειλή από πλευράς Σαββίδη. Ο Κομίνης σημειώνει ότι είχε αποφασίσει να κατακυρώσει το γκολ, πριν κάνει την εισβολή στο τερέν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και αυτό αποτελεί ομολογία του ότι δεν επηρεάστηκε από εκείνον.

 

Ένα δεύτερο σημείο είναι η βίαιη απώθηση στον Βασίλη Δημητριάδη που του «χρεώνεται» και είναι ένα από τα δύσκολα σημεία της υπόθεσης. Το πιο σημαντικό όμως είναι πώς θα αξιολογήσει ο αθλητικός δικαστής τα όσα αναφέρει ο Κομίνης για την καταγγελία του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνά  Λυσσάνδρου «Μετά την βίαιη είσοδο του κύριου Σαββίδη ο οποίος οπλοφορούσε και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω) εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανωτέρω γεγονότα».

 

Εκεί θα μετρήσει καταλυτικά η ερμηνεία που θα δώσει ο δικαστής.

X