ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΕΡΤ: Δεν μεταδίδουμε το Αρης-ΟΦΗ και άλλα δύο ματς

ΕΡΤ: Δεν μεταδίδουμε το Αρης-ΟΦΗ και άλλα δύο ματς

Το κρατικό κανάλι ενημέρωσε τη Super League ότι δεν πρόκειται να μεταδώσει τους αγώνες Aρης-ΟΦΗ, Λαμία-Παναθηναϊκός και Ατρόμητος-Λάρισα.

«Βόμβα» ρίχνει η ΕΡΤ δύο μέρες πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα ενημέρωσε τη Super League ότι δεν προτίθεται να μεταδώσει τρεις αγώνες της πρεμιέρας μεταξύ αυτών και το Αρης-ΟΦΗ.

 

Συγκεκριμένα, το κρατικό κανάλι φαίνεται να ενημέρωσε τη Λίγκα πως δεν θα δείξει τον αγώνα στο «Βικελίδης» όπως και αυτούς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό και του Ατρομήτου με την ΑΕΛ.

 

Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Live Sport», εκτιμάται ότι αυτή είναι μία κίνηση τακτικής από την πλευρά της κρατικής τηλεόρασης. Πρόθεση της ΕΡΤ είναι να κρατήσει τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες που έχουν συμβόλαιο μαζί της με μείωση των χρημάτων που θα τους καταβάλει κατά 12%.

 

Η ΕΡΤ επιθυμεί να διατηρήσει τους Αρη, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Ξάνθη, ενώ προφορικά έχει συμφωνηθεί η Λαμία να «μετακομίσει» στη Nova.

 

Ενα ακόμα μείζον πρόβλημα που δημιουργείται είναι ότι τηλεοπτική μετάδοση τα τρία αυτά παιχνίδια δε θα έχουν VAR. Οπότε η εξεύρεση λύσης είναι αναγκαία μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

 

X