ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Έριξε το βάρος στην τακτική ο Λουτσέσκου στην προπόνηση

Έριξε το βάρος στην τακτική ο Λουτσέσκου στην προπόνηση

Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημερώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα στον τομέα αυτό και δίνει βαρύτητα στην τακτική για να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος

Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν σχεδόν αποκλειστικά ένα μάθημα στην τακτική από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Διαβάστε την ενημέρωση της ΠΑΕ

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (12.08) ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην τακτική.

 

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, οι παίκτες έπαιξαν παιχνίδι 10 εναντίον 10 με τερματοφύλακες, στο οποίο δόθηκε έμφαση στις τοποθετήσεις, την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

 

Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν δύο γκρουπ που εκτέλεσαν εναλλάξ δύο ασκήσεις. Όσο η μία ομάδα δούλευε υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου χωρίς αμυντικούς στο τακτικό κομμάτι, οι υπόλοιποι έδιναν μάχη 5 Vs 5 σε μικρό γήπεδο με δύο τερματοφύλακες.

 

Το φινάλε ήρθε με οικογενειακό δίτερμα. Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο και ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ακολουθήσει το κατάλληλο πρόγραμμα.

 

Ο Χοσέ Κρέσπο έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα, ενώ οι Λεβέκ , Κάνιας , Μυστακίδης και Γλύκος έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, όπου συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Την Κυριακή η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στην Νέα Μεσημβρία.

 

X