ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εργομετρικά και ποδόσφαιρο για τον ΠΑΟΚ

Εργομετρικά και ποδόσφαιρο για τον ΠΑΟΚ

Βαρύτητα στα εργομετρικά τεστ δόθηκε από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου στη προπόνηση

Από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ πέρασε το πρώτο γκρουπ παικτών στον ΠΑΟΚ.

 

Με ανακοίνωση της η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου ενημέρωσε πως ένα μέρος των ποδοσφαιριστών της ομάδας πέρασε τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου της ομάδας, Γιώργο Ζιώγα.

 

Αύριο (25/6) αναμένεται να περάσουν και οι υπόλοιποι παίκτες τα εν λόγω τεστ για να μπορέσει το τεχνικό τιμ να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τους ποδοσφαιριστές που έχει στα χέρια του και να προσαρμόσει αναλόγως το ατομικό τους πρόγραμμα.

 

Όσοι δεν έκαναν σήμερα (24/6) τα εργομετρικά δούλεψαν τη φυσική τους κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Προετοιμασία χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις και μετρήσεις, απλά δεν είναι προετοιμασία. Έτσι η προσοχή στράφηκε στα εργομετρικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν από τον εργοφυσιολόγο του ΠΑΟΚ, Γιώργο Ζιώγα.

 

Το πρώτο γκρουπ παικτών πέρασε από μια σειρά… δοκιμασιών που ως στόχο έχουν να βοηθήσουν το τεχνικό τιμ να κατανοήσει τις ιδιαιτερότητες του κάθε οργανισμού και να προσαρμόσει ανάλογα το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

 

Το δεύτερο γκρουπ δούλεψε στη συναρμογή και στη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα.

 

Την Κυριακή (25.06) από εργομετρικά θα περάσουν οι Σιαμπάνης , Μπρκιτς , Μελίσσας , Μάτος , Ενρίκε , Κάμπος , Μπίσεσβαρ , Κάκκο , Ζάιρο , Δημητριάδης , Κοροβέσης και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».

X