ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ερχονται, πηγαίνουν ΟΑΚΑ και περιμένουν

Ερχονται, πηγαίνουν ΟΑΚΑ και περιμένουν

Στην Αθήνα μεταφέρεται το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον και οι πιθανές διοικητικές εξελίξεις με «πρωταγωνιστές» τους Παπαδόπουλο και Καραντώνη

Στην Αθήνα μεταφέρεται το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον και οι πιθανές διοικητικές εξελίξεις με «πρωταγωνιστές» τους Θανάση Παπαδόπουλο και Στάθη Καραντώνη.

 

Ο μεγαλομέτοχος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναμένονται στην πρωτεύουσα αύριο το απόγευμα από τη Φιλαδέλφεια, όμως δεν θα ταξιδέψουν εν συνεχεία για τη Θεσσαλονίκη.

 

Οι δύο διοικητικοί παράγοντες του Ηρακλή θα παρακολουθήσουν το βράδυ (21:45) την αναμέτρηση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Ιταλίας στο ΟΑΚΑ. Πολύ πιθανό ωστόσο δείχνει το ενδεχόμενο παραμονής τους στην Αθήνα και την Κυριακή.

 

Σε αυτό θα παίξει ρόλο αν τελικά συμφωνήσουν για σύναντηση με τον Αχιλλέα Μπέο επί αθηναϊκού εδάφους, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα απόκτησης του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος. Αν δηλαδή ο δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας επιθυμεί να το παραχωρήσει στους κυανόλευκους.

 

Εάν δεν καταστεί εφικτή συνάντηση στην Αθήνα τότε το «δίδυμο» θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη περιμένοντας την οριστικοποίηση του ραντεβού που είναι δεδομένο ότι θα γίνει στη θεσσαλική πόλη.

 

Το… έδαφος για τη εκ του σύνεγγυς συνάντηση των δύο πλευρών πάντως έχει στρωθεί τις προηγούμενες ημέρες, έστω και τηλεφωνικά.

 

Αυτό μεταφέρεται τουλάχιστον-όχι με επίσημο τρόπο- από την πλευρά του Θανάση Παπαδόπουλου που παραμένει αισιόδοξος για ολοκλήρωση της συμφωνίας που θα ανοίξει το δρόμο για συμμετοχή του Ηρακλή στη Super League 1.

X