ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ερχομαι στην Τούμπα για τον τίτλο»

«Ερχομαι στην Τούμπα για τον τίτλο»

Τα κίνητρα του Βραζιλιάνου αμυντικού που τον φέρνουν στην Τούμπα

Ο Ροντρίγκο Μολέντο βρίσκεται με το «ένα πόδι» στην Τούμπα καθώς στις διαπραγματεύσεις στις οποίες συμμετείχε με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Λούμπος Μίχελ (έγιναν στην Αθήνα) απάντησε θετικά για να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου.

 

Στο κάλεσμα του ΠΑΟΚ (όπως αποτυπώθηκε στο προχθεσινό πρωτοσέλιδο της «Μ») για να έρθει  στην Τούμπα, ο Μολέντο είναι θετικός για δύο σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος αφορά τις προοπτικές κατάκτησης του τίτλου, μάλιστα είπε στον Μίχελ στη συζήτηση που είχαν στην Αθήνα: «Ερχομαι στον ΠΑΟΚ για να πάρω το Πρωτάθλημα». Ο δεύτερος λόγος, αφορά το οικονομικό, καθώς ο Βραζιλιάνος θα λάβει ένα σεβαστό ποσό έως το τέλος της σεζόν, για να βοηθήσει τον Δικέφαλο να πετύχει τους στόχους του, κάτι που ασφαλώς τον δελεάζει.

 

Η «Μ» αποκαλύπτει πως ο Μολέντο είχε δεχθεί τις προηγούμενες ημέρες προτάσεις και από μικρομεσαίες ομάδες του Τουρκικού Πρωταθλήματος, οι οποίες βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του. Ο Βραζιλιάνος δεν ήθελε να μετακομίσει στην Τουρκία, ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ με την οποία συμφώνησε και πλέον αναμένονται οι τελικές εξελίξεις. Ο Μολέντο αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

 

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει να δώσει 300.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό καθώς και δύο παίκτες (Κάτσε και Κωνσταντινίδη) για να κλείσει το deal.

 

Παράλληλα με το θέμα του Κάτσε και τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν τη Δευτέρα και ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος εκπροσωπεί τον Κωνσταντινίδη θα κάνει τις τελικές συζητήσεις για τη μετακίνηση του νεαρού άσου. Σε πρώτη φάση οι επιτελείς της ΠΑΕ θέλουν να ολοκληρώσουν τον δανεισμό του Μολέντο και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με την προοπτική να κάνουν συζητήσεις με τη διοίκηση της Ιντερνασιονάλ, η οποία ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο από την 1η Ιουλίου.

 

 

 

X