ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ερχόμαστε να παίξουμε κόντρα στον Αρη»

«Ερχόμαστε να παίξουμε κόντρα στον Αρη»

Ο Ρολάντο Σκιάβι, προπονητής της ομάδας Νέων, μίλησε στη «Μ», τονίζοντας ότι το φιλικό θα διεξαχθεί κανονικά

Ετοιμη να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη είναι η Μπόκα Τζούνιορς, προκειμένου να αγωνιστεί στο «Κλ. Βικελίδης», όπως παραδέχθηκε στη «Μ», ο τεχνικός της ομάδας Νέων, Ρολάντο Σκιάβι.

 

Η εμβληματική μορφή της Μπόκα και του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, είπε χαρακτηριστικά: «Ανυπομονούμε να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό με τον Αρη. Γνωρίζω ότι είναι η δεύτερη φορά, που οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες, όπως συνέβη και το 2009. Τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες μου, έχουμε δει βίντεο από την έδρα του αντιπάλου και ξέρουμε πόσο εκδηλωτικός και θερμός είναι ο κόσμος  στις εκδηλώσεις του. Θυμίζει έντονα σκηνικό Αργεντινής…»

 

Οι φίλαθλοι του Αρη έχουν σαφείς επιρροές από την Αργεντινή, ως προς τον τρόπο συμπαράστασης στην ομάδα τους, γεγονός που μεταφέραμε και στον «Φλάκο» (σ.σ: στα ισπανικά σημαίνει «κοκαλιάρης»), όπως είναι το παρατσούκλι του.

 

Η απάντηση του 44χρονου τεχνικού;

 

«Τότε, είναι ευκαιρία για μένα και τους παίκτες μου να ζήσουμε, από κοντά, την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο γήπεδο, για να νιώσουμε κάτι από το «δικό» μας Μπομπονέρα».

 

Οσον αφορά το πώς περιμένει τον συγκεκριμένο αγώνα, υπογράμμισε: «Πιστεύω πως το παιχνίδι θα είναι δυνατό και θα αποτελέσει καλό τεστ και για τις δύο ομάδες. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που κάνουμε πολύωρο ταξίδι, για να αγωνιστούμε απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

X