ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΕΠΣ Ημαθίας: Αναβολή όλων των αγώνων της Κυριακής 21 Ιανουαρίου

ΕΠΣ Ημαθίας: Αναβολή όλων των αγώνων της Κυριακής 21 Ιανουαρίου

Η ΕΠΣ Ημαθίας ανέβαλε όλους τους αγώνες της Κυριακής (21/1) λόγω του συλλαλητηρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Η ΕΠΣ Ημαθίας ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων της Κυριακής (21/1) λόγω του συλλαλητηρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η Επιτροπη Πρωταθληματος και Κυπελλου της Ενωσης ανακοινωνει ότι οι αγωνες πρωταθληματος της Α2 και της Γ Ερασιτεχνικης Κατηγοριας της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 21.01.2018 ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ,λογω του μεγαλου συλλαλητηρίου για την Μακεδονια μας,που θα πραγματοποιηθει στην Θεσσαλονικη.

 

Οι παραπανω αναβληθεντες αγωνες θα διεξαχθουν την επομενη Κυριακη 28.1.2018».

 

Η ΕΠΣ Χαλκιδικής εξέδωσε ανακοίνωση για το μείζον θέμα της χώρας μας τονίζει ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραχαράσσει την ιστορία μας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με αφορμή το συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας που θα λάβει χώρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνει ότι τάσσεται ξεκάθαρα στο πλευρό της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, τη χρήση της λέξης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή παραγώγου αυτής, ως ονομασία για το γειτονικό κρατίδιο.

 

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παραχαράσσει την ιστορία μας. Αλήθεια, τι άλλο έμεινε στην Ελλάδα του 2018, εκτός από την ιστορία της ;

 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ»

X