ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η επόμενη μέρα της ΚΑΕ Άρης δεν χαράσσεται με ερασιτεχνισμούς

Η επόμενη μέρα της ΚΑΕ Άρης δεν χαράσσεται με ερασιτεχνισμούς

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί με θέμα τις εξελίξεις που τρέχουν στην ΚΑΕ Άρης

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη εξακολουθεί να βρίσκεται σ’ ένα διοικητικό νεφέλωμα. Ο Νίκος Λάσκαρης, περιμένοντας προφανώς να βρεθεί λύση στο δικαστικό του πρόβλημα, ακολουθεί ένα πλάνο… βραδέων εξελίξεων, ενώ η πλειονότητα των πρόθυμων να βοηθήσουν διοικητικών παραγόντων είναι ένα βήμα μπρος και ένα πίσω.

 

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ βρισκόταν σε μεγαλύτερη πίεση πριν από τον αγώνα με το Λαύριο καθώς η βαθμολογική θέση του Άρη ήταν περισσότερο ρευστή. Πλέον μετά τη νίκη το σκηνικό αποπνέει αισιοδοξία, οπότε ο Νίκος Λάσκαρης χωρίς να τον «πνίγει» το άγχος για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, μπορεί να ακολουθεί το δικό του πλάνο για την ομάδα.

 

Το ζήτημα είναι πώς αντιδρούν όλοι εκείνοι οι οποίοι βρίσκονται απέναντι του και συγκροτούν τις διάφορες ομάδες σωτηρίας. Μέχρι τώρα ο μόνος που δημιουργεί έναν ισχυρό πολιορκητικό κριό είναι ο Παναγιώτης Καπαζόγλου. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος αντιμετωπίζει περισσότερο τεχνοκρατικά την επόμενη ημέρα και κατάφερε να συγκεντρώσει μπάτζετ το οποίο θα τον βοηθήσει να «τρέξει» την ομάδα, όποτε κι αν την αναλάβει. Συγχρόνως στην πρόταση που έχει καταθέσει στον κ. Λάσκαρη, αναλαμβάνει και ένα σημαντικό μέρος από τα χρέη. Καθαρές κουβέντες για καθαρές δουλειές.

 

 

Ούτε μισόλογα, ούτε σκοτεινά σημεία στην πρόταση. Ανεξαρτήτως από το αν τελικώς είναι βιώσιμη η προσπάθεια του το σίγουρο είναι ότι δεν είναι μία αεριτζίδικη πρόταση. Ούτε εμπεριέχει, τουλάχιστον απ’ αυτά που έχουν γίνει γνωστά, το στοιχείο της διαχείρισης. Κουράστηκε ο Άρης (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) από διοικητικά μοντέλα που δεν δίνουν προοπτική.

 

Από διοικητικά τεχνάσματα τα οποία δεν εξυπηρετούν την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, αλλά συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία κάνοντας σημαία την αγάπη τους για την ομάδα, επιχειρούν να αποκτήσουν διοικητική εξουσία. Η ΚΑΕ Άρης δεν έχει καμία τύχη, αν αναλάβουν τη διοίκηση της οι βαπτισμένοι ως «στρατιώτες της ομάδας». Οι διαχειριστές είναι χρήσιμοι για τις… πολυκατοικίες όχι για επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες θα πρέπει να ανήκουν σε ανθρώπους που εκτός από το συναίσθημα θα πρέπει να διαθέτουν και μπάτζετ. Κι όταν υπάρχουν τα λεφτά βρίσκονται εύκολα ικανά στελέχη. 

 

Free

To ονοματολογικό ζήτημα των Σκοπίων, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, πυροδότησε την ερωτική διάθεση των Ελλήνων τον τελευταίο μήνα. Oπότε αν γίνουν ακόμη τρία-τέσσερα συλλαλητήρια, μέχρι που λύνεται και το δημογραφικό ζήτημα της χώρας.

X