ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιβεβαίωση από Τερζή: Ερχεται στον Αρη ο Ενινγκ

Επιβεβαίωση από Τερζή: Ερχεται στον Αρη ο Ενινγκ

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη επιβεβαίωσε τη συμφωνία του συλλόγου με τον Γερμανό τεχνικό στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας

Την έλευση του Μίχαελ Ενινγκ στον πάγκο του Αρη, επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης των «κιτρινόμαυρων» με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Τόλης Τερζής.

 

Μιλώντας στη Nova, o υπηρεσιακός τεχνικός του Αρη τόνισε παράλληλα πως θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως άμεσος συνεργάτης του Γερμανού τεχνικού.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόλης Τερζής: 

 

Για το παιχνίδι: «Θέλαμε να δώσουμε 90 λεπτά στα παιδιά που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, ώστε να πάρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Ξάνθη». 

 

Για τουςΜαντσίνι και Τόνσο και αν τα γκολ που πέτυχαν τους βοηθήσουν στο ψυχολογικό κομμάτι: «Σίγουρα ειδικά για τον Μαντσίνι που ήρθε τελευταίος στην ομάδας και δείχνει να έχει προσαρμοστεί, αλλά και για τον Τόνσο που τελευταία ήταν λίγο πεσμένος».

 

Για τις ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές: «Αυτά τα παιδιά τα γνωρίζω πολύ καλά κάνουν καθημερινά προπόνηση μαζί μας. Μέχρι σήμερα έχουμε ανεβάσει 12-13 παιδιά. Πρέπει να τα στηρίξουμε γιατί είναι το μέλλον της ομάδας».

 

Για τις πληροφορίες που τον φέρνουν να μένει στον Άρη ως συνεργάτης του Μίκαελ Ενινγκ: «Ισχύουν και τα δύο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της ομάδας».

X