ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιβεβαίωσε το πρόβλημα και «έχασε» την ταυτότητα του επενδυτή

Επιβεβαίωσε το πρόβλημα και «έχασε» την ταυτότητα του επενδυτή

Αποδυναμωμένος ο Παπαδόπουλος ελέω περιορισμένων δυνατοτήτων

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος εξ αρχής διεμήνυσε πως δεν έχει τη δυνατότητα να καταβάλει όλο το ποσό της προκαταβολής για το deal με τον Ν.Π.Σ. Βόλου. Αποδυνάμωσε τη θέση του δίνοντας τη δυνατότητα στους φορείς του Ηρακλή να σκεφτούν-κινηθούν δίχως εκείνον για την υπόθεση αυτή.

 

Ενημερώνοντας πως μπορεί να καλύψει μόλις το ένα τέταρτο (50.000 από τις 200.000) των χρημάτων που απαιτούνται για την προκαταβολή, ο νυν μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Ηρακλής αποδυνάμωσε αυτόματα τη δική του θέση στον Ημίθεο και έχασε την «ταυτότητα» του επενδυτή-δυνατού οικονομικά παίκτη.

 

Άλλωστε ένας τέτοιος δεν θα συζητούσε για τα χρήματα της προκαταβολής και παράλληλα, με την καταβολή τους, θα δημιουργούσε συνθήκες σιγουριάς και εμπιστοσύνης προς το «κυανόλευκο» περιβάλλον.

 

Η δήλωση αδυναμίας του να καλύψει ωστόσο το ποσό των 200.000 ευρώ εξ ολοκλήρου επιβεβαίωσε το ήδη φανερό πρόβλημα που υπάρχει στον Ηρακλή.

 

Την έλλειψη δυνατού οικονομικά ανθρώπου (ή ανθρώπων) που θα βγει (ή βγουν) μπροστά. Ακόμη και στην ξεκάθαρη τάση της «κυανόλευκης οικογένειας» να κινηθεί δίχως την παρουσία του Θανάση Παπαδόπουλου για τον Α.Φ.Μ. του Ν.Π.Σ. Βόλου, το βασικό πρόβλημα παραμένει αυτό και είναι άλυτο.

 

Η ρευστότητα, η οικονομική δυνατότητα που θα λύσει το πρόβλημα της προκαταβολής, αλλά κυρίως θα προσφέρει ασφάλεια στο νέο εγχείρημα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X