ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επίθεση Ολυμπιακού σε Βασιλειάδη για τo τηλεοπτικό συμβόλαιο

Επίθεση Ολυμπιακού σε Βασιλειάδη για τo τηλεοπτικό συμβόλαιο

Οι ερυθρόλευκοι επιτέθηκαν στην κυβέρνηση και τον Γιώργο Βασιλειάδη, κατηγορώντας τους για το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στoυς τηλεοπτικά άστεγους

Την έντονη δυσαρέσκειά της για τα χρήματα που δίνει η κυβέρνηση στις επτά ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο μέσω της ΕΡΤ, εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός που σημειώνει μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση και ο Υπουργός: «ποδηγετούν το ποδόσφαιρο, βιάζουν την τηλεοπτική αγορά και προκαλούν τον μέσο πολίτη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:«Η κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με την αδιανόητη "Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη" σε συγκεκριμένες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες.

 

Με σκοπό καθαρά ψηφοθηρικό, αλλά και με στόχο την αιχμαλωσία του ποδοσφαίρου, ο κ. Υπουργός μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού, ο οποίος ματώνει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα!

 

Το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες και προέρχεται από το αίμα των φορολογούμενων είναι, ετησίως, κατά 6 με 7 εκατομμύρια "ακριβότερο" από τις νορμάλ τιμές της αγοράς, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχε από κανένα κανάλι προσφορά μεγαλύτερη των 10 εκατ. ετησίως, για το πακέτο των επτά ΠΑΕ.

 

Ο κ. Βασιλειάδης, με άλλα λόγια, αποφάσισε να δώσει σε… Ανώνυμες Εταιρείες 14 εκατομμύρια ευρώ (η συμφωνία είναι διετής) τα οποία θα λείψουν από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους Έλληνες.

 

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Υπουργός Βασιλειάδης, σε ρόλο Ασλανίδη, ποδηγετούν το ποδόσφαιρο, βιάζουν την τηλεοπτική αγορά και προκαλούν τον μέσο πολίτη».

 

X