ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επίθεση Κούγια σε Πηλαδάκη, Κόκκαλη, Πατέρα, Μαρινάκη

Επίθεση Κούγια σε Πηλαδάκη, Κόκκαλη, Πατέρα, Μαρινάκη

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ άφησε αιχμές τόσο για τον Πηλαδάκη όσο και για τους Κόκκαλη, Πατέρα, Μαρινάκη. Δείτε τι είπε αλλά και τι απάντηση πήρε

Τα φώτα έχει τραβήξει για άλλη μια φορά πάνω του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

 

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μιλώντας στο AEL Radio έκανε επίθεση στον πρών πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Πηλαδάκη, τονίζοντας ότι εκείνος δεν αποτελεί μέλος του συστήματος.

 

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τους Σωκράτη Κόκκαλη, Νικόλαο Πατέρα και Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η δουλειά του δεν είναι να στήνει τα παιχνίδια και να παίζει στοίχημα αλλά να ζει από το ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

«Εγώ δεν είμαι ούτε Πηλαδάκης, ούτε Κωνστάντος, ούτε Λυράκης να είμαι μέλος του συστήματος. Ούτε οποιοσδήποτε νταραβερτζής άλλος, που έχει δώσει δικαιώματα και τον κρατάνε στο χέρι για να κάνουν τέτοιες πράξεις εις βάρος της ομάδας του.

 

Όποτε τόλμησαν να κάνουν κάτι εις βάρος της ομάδας μου, είτε ήταν ο Άρης Πετρούπολης, είτε ήταν τα Γιάννενα και η Παναχαϊκή, πάντοτε αυτοί που το έκαναν βρήκαν τον μπελά τους. Ορισμένοι από αυτούς, όπως ο γείτονας πήγε φυλακή. Ορισμένοι συνεργάτες του γείτονα πήγαν κι αυτοί φυλακή. Υπάρχει μία δικογραφία που η εξέλιξη της θα είναι δικαστική.

 

Αυτή η απόφασή μου να γίνει προβολή έχει ένα στόχο. Να μην ξαναπέσει θύμα η Λάρισα, αυτών που μεθόδευσαν το 2011 κι είναι οι ίδιοι πάλι, αυτοί κρύβονται πίσω από αυτή την ιστορία μαζί με το Θωμά Μητρόπουλο. Έχουν άλλο αφεντικό αυτή τη φορά. Αυτή η ίδια εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο από το 1996 αλλάζει αφεντικά για να μένει στο απυρόβλητο.

 

Να μπαίνει μπροστά ο Κόκκαλης, αλλά αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους, να μπαίνει ο Πατέρας να κάνουν τα ίδια, όπως το ίδιο γίνεται και με τον Μαρινάκη. Αυτοί ζούνε από το ποδόσφαιρο. Η δουλειά τους είναι να στήνουν και να παίζουν στοίχημα σε στημένα παιχνίδια. Ενώ πουλάνε προστασία σε ομάδες και σε όσους δεν δέχονται τους καταστρέφουν.

 

Όμως εδώ τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα γι’αυτού. Γιατί μόλις ο εισαγγελέας Εφετών ή Πλημμελειοδικών Λάρισας δει αυτά τα οποία κάνουν θα καταλάβει πως δεν είναι ανθρώπινα λάθη και αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί και πάλι η δικαιοσύνη.

 

Εγώ τους προειδοποίησα μετά το παιχνίδι με τη Βέροια. Είπα ότι δεν θα μιλήσω, εννοώντας πως δεν διαμαρτυρηθώ για να γίνω γραφικός. Από εδώ και πέρα το δρόμο και το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη, τον έχει η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, τον έχουν οι ανακριτικοί εισαγγελείς, αλλά κυρίως οι εισαγγελείς του κοινού Δικαίου, που δεν διορίζονται ούτε εξαρτάται η τύχη τους παράγοντες.

 

Κι επειδή έχουμε μεγάλη ομάδα στη Λάρισα και επειδή φτιάξαμε κι ομαδάρα με τις μεταγραφές. Είμαι βέβαιος πως ο κ. Τσιώλης θα το αξιοποιήσει σωστά αυτό το υλικό, καθώς κι αυτός είναι νέος στην ομάδα, τώρα την μαθαίνει.

 

Στο τέλος δεν θα μας κάνουν τίποτα. Αυτό που θα μας κάνουν στο τέλος είναι αυτό που… λαϊκά λέει ο κόσμος. Ξεκάθαρα πράγματα. Και θα βρουν μπροστά τους αυτό που τους αξίζει. Αυτό που έγινε χθες, είναι πρόκληση. Περιμένω να δω τι έχει γράψει ο παρατηρητής. Γιατί υπάρχει ένα οργανωμένο κύκλωμα εις βάρος μας.

 

Η ΕΡΤ με έναν κλόουν που έχει να παρουσιάζει την Αθλητική Κυριακή, εννοώ φυσικά τον επί χρόνια υπάλληλο του Αστέρα Τρίπολης Βασίλη Μπακόπουλο, και συγχρόνως η ΝΟVΑ που αν δεν έπαιρνε από εμάς ένα σχετικό έγγραφο δεν θα έδειχνε ποτέ την φάση στον Καπό. Όπως είχε εξαφανίσει και στα δύο πέναλτι εις βάρος μας στην Ξάνθη και καλύπτει τις αδικίες των διαιτητών εις βάρος μας. Όπως έλεγαν την προηγούμενη βδομάδα ότι είναι άριστος ο Φωτιάδης.

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εμείς δεν είμαστε από τα παιδάκια που μπορεί κανείς να τα χαϊδέψει. Άλλη διαδρομή έχουμε στη ζωή μας. Και θα το δούμε στο τέλος ποιος θα κερδίσει.

Οι οπαδοί μας πρέπει να είναι υπερήφανοι γι αυτή την ομάδα. Τα λάθη που έχουμε κάνει τα διορθώνουμε και όλοι είμαστε μια γροθιά. Η ιδιοκτησία, η διοίκηση, οι παίκτες και οι οπαδοί μας».

 

Στις κατηγορίες του Αλέξη Κούγια απάντησε άμεσα ο Κώστας Πηλαδάκης υποστηρίζοντας ότι «είναι δεδομένο ότι ο Κούγιας δε θα γίνει Πηλαδάκης».

 

Η απάντηση του Πηλαδάκη σε ανακοίνωσή του:

 

«Επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ευθύς και με αυτούς που συμφωνώ και με αυτούς που διαφωνώ, δεν συμβιβάστηκα ποτέ με την ιδέα την μια μέρα να εκθειάζω έναν άνθρωπο την επόμενη να τον βρίζω και την μεθεπόμενη να λέω ότι δεν είπα και τέτοιο. Συγνώμη εάν ακούγεται εγωιστικό αλλά μερικές φορές βγαίνεις από τα ρούχα σου. Είναι δεδομένο ότι ο κ. Κούγιας δεν θα γίνει Πηλαδάκης».

X