ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η «επιστροφή» Ζορπίδη δίνει ελπίδα στον Αρη

Η «επιστροφή» Ζορπίδη δίνει ελπίδα στον Αρη

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί και σχολιάζει την επόμενη μέρα στο βόλεϊ του Αρη, με την επικείμενη επιστροφή του Ζορπίδη στο τμήμα

O Mιχάλης Ζορπίδης, είναι αυτό που λέμε κανονικός διοικητικός παράγοντας. Εχει ισχυρό συναισθηματικό ομφάλιο λώρο με τον Αρη, είναι μία πετυχημένη αυτόφωτη επιχειρηματική προσωπικότητα και δικαιούται να καυχάται για το γεγονός ότι επί της παρουσίας του η ομάδα βόλεϊ των «κίτρινων» κατέκτησε το μοναδικό Πρωτάθλημα της ιστορίας της.

 

Ο κ. Ζορπίδης είναι από τους παράγοντες εκείνους που κατάφεραν να δώσουν όραμα στον κόσμο. Εβαλε και πέτυχε στόχους. Δεν είχε κάποιο μαγικό ραβδί όταν το 1997 ως πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ, έκανε την αγωνιστική υπέρβαση που απαιτούνταν ώστε να κατακτήσει ο Αρης το Πρωτάθλημα. Εκανε όμως πράγματα τα οποία, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια για τον Αρη και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον Ερασιτέχνη, φαντάζουν «βουνό». Εβαλε υψηλό στόχο και προσπάθησε να τον πετύχει, χωρίς να ψάχνει δικαιολογίες για να κρύψει μία πιθανή αποτυχία. Ο Αρης επί της δικής του διοικητικής παρουσίας ήταν πρωταγωνιστής, γιατί ο κ. Ζορπίδης επένδυσε χρήματα, ικανότητες και κόπο.

 

Το ανδρικό βόλεϊ των «κίτρινων» βρίσκεται ταπεινωμένο στην B’ Eθνική. «Χτυπημένο» από τα τραγικά διοικητικά λάθη της διοίκησης Ψηφίδη, την απαξίωση των παραγόντων που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν και την «επένδυση» τού συλλόγου σε θνησιγενή διοικητικά σχήματα. Η απόδειξη ότι με ηρωισμούς και όπλο μόνο το συναίσθημα στον αθλητισμό δεν πετυχαίνεις τίποτε.

 

Η αγωνιστική απαξίωση του βόλεϊ του Αρη αποτέλεσε το κίνητρο για τον Μιχάλη Ζορπίδη να αποφασίσει τη συμμετοχή του στην ανάπτυξη της ομάδας. Ατομο που ξέρει να δίνει και να κερδίζει μάχες δηλώνει αποφασισμένος να κάνει ό,τι απαιτείται ώστε το βόλεϊ του Αρη να βγει και πάλι στο προσκήνιο. Ετούτο μοιάζει μ’ ένα προσωπικό του στοίχημα. Το αποτέλεσμα θα φανεί σε βάθος χρόνου. Το σίγουρό είναι ότι η ανάμειξη του Μιχάλη Ζορπίδη και πάλι με το βόλεϊ των «κίτρινων» αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα για την αναγέννηση της ομάδας. Συγχρόνως επιβάλλεται η συσπείρωση της οικογένειας του Αρη γύρω από τη νέα προσπάθεια γιατί υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κερδηθεί το στοίχημα.

 

Focus

Πριν από λίγες ημέρες «κλειστή» ομάδα φίλων του Αρη στα social media έχει ξεκινήσει προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθούν 350 ευρώ !!! για τη μόνωση των αρμών της Θ3 ώστε να μην στάζουν νερά στην κλειστή αίθουσα βόλεϊ. Προφανώς το ποσό δεν περίσσευε από τον πρόεδρο Ιωάννη Ψηφίδη, ούτε από τον έφορο του τμήματος.

X