ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιστροφή Χατζηελευθερίου στη Δόξα, δεκτή η παραίτηση Τσιμπλίδη

Επιστροφή Χατζηελευθερίου στη Δόξα, δεκτή η παραίτηση Τσιμπλίδη

Ο παλαίμαχος άσος της Δόξας Δράμας αναλαμβάνει πόστο συμβούλου της διοίκησης σε τεχνικά θέματα.

Την ώρα που συνεχίζεται η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας, η δραμινή ΠΑΕ προχώρησε στην ολική επαναφορά του Ηλία Χατζηελευθερίου (φωτό) στα δρώμενα των «μαυραετών».

 

Ο παλαίμαχος άσος των «μαυραετών» επιστρέφει υπηρέτησε τη Δόξα Δράμας σε διάφορα πόστα, ενώ τελευταία κατείχε το πόστο του προέδρου της Ερασιτεχνικής ως το καλοκαίρι του 2017 έχοντας συνεργασία με τον Γιάννη Μπύρο τη σεζόν της ανόδου από τη Γ’ Εθνική στη Football League. Πλέον, ο Ηλίας Χατζηελευθερίου επανέρχεται στη Δόξα Δράμας αναλαμβάνοντας πόστο συμβούλου της διοίκησης σε τεχνικά θέματα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας, με την οποία γίνεται γνωστό πως έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Νίκου Τσιμπλίδη:

 

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι επιστρέφει στην μεγάλη «οικογένεια» των Μαυραετών, αναλαμβάνοντας καίριο πόστο, ένας «θρύλος» της ομάδας, ο Ηλίας Χατζηελευθερίου. Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στα χρονικά για τη Δόξα, προσφέροντας πολλά.

 

Ο Ηλίας Χατζηελευθερίου αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος της διοίκησης σε τεχνικά θέματα, δείχνοντας ότι είναι «στρατιώτης» της ομάδας όταν του ζητείται. Ο Ηλίας Χατζηελευθερίου ήταν στην προεδρία του Ερασιτέχνη από το 2014 ως το 2016, την πρώτη χρονιά εμπλοκής του Γιάννη Μπύρου στην ομάδα.

 

Ποδοσφαιρικά, ο Ηλίας Χατζηελευθερίου ταυτίστηκε με τους Μαυραετούς, ξεκινώντας από την ακαδημία σε ηλικία 10 ετών, ενώ στα 15 του έπαιξε στη Β΄ Εθνική. Συνολικά, το έμπειρο στέλεχος των Μαυραετών έπαιξε στην πρώτη ομάδα της Δόξας από το 1967 ως το 1977, αλλά και το 1986-1987, όταν τερμάτισε τη λαμπρή καριέρα του.

 

Ενδιάμεσα, έπαιξε για πέντε χρόνια στον Ηρακλή, δυο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ένα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας το στίγμα του σε ακόμα τρεις ιστορικές ομάδες.

 

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας Δράμας, ο Ηλίας Χατζηελευθερίου ανέφερε:

 

"Είμαστε στρατιώτες στα δύσκολα, όταν η ομάδα μας χρειάζεται και μας καλεί. Βοηθάμε λοιπόν ξανά προς αυτή την κατεύθυνση, πάντα είμαστε διαθέσιμοι για τη Δόξα. Ο κόσμος της Δράμας είναι απαιτητικός, αλλά πιστεύω οτι με τις κινήσεις που θα γίνουν στο εξής, έστω και μετ’ εμποδίων, λόγω της κωλυσιεργίας στα τηλεοπτικά, που είναι τροχοπέδη, η Δόξα θα προχωρήσει με στόχο τη διάκριση, όπως πρέπει και όπως θέλουμε όλοι. Για μια Δόξα πρωταγωνίστρια το ταχύτερο δυνατό, προσβλέποντας στην υπομονή και τη στήριξη του κόσμου".

 

Ακόμα, η ΠΑΕ Δόξα γνωστοποιεί ότι λάβαμε την παραίτηση του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Τσιμπλίδη, την οποία και αποδεχόμαστε. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

 

Τέλος, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι ματαιώνεται το προγραμματισμένο φιλικό της Κυριακής με τον ΑΟΞ στην Ξάνθη».

X