ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιστρέφει στο...σπίτι του

Επιστρέφει στο...σπίτι του

Το «CLUB ROSSONERI» σύντομα θα στεγάζεται και πάλι σε χώρο του γηπέδου

Στο σπίτι του, με τα κοκκινόμαυρα χρώματα να είναι ακόμη πιο έντονα τις τελευταίες μέρες λόγω των συνεχών εργασιών, θα στεγάζεται πολύ σύντομα και πάλι το «Club Rossoneri».

 

Ο ιστορικός σύνδεσμος του Απόλλωνα είχε μείνει για μερικούς μήνες δίχως «έδρα», όμως πολύ σύντομα θα έχει και πάλι στέγη και μάλιστα μέσα στο κοκκινόμαυρο σπίτι, στο γήπεδο του Απόλλωνα. Μετά από συζητήσεις που είχαν οι επιτελείς του συνδέσμου με τους ιθύνοντες του συλλόγου και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ύστερα από πρωτοβουλία του Αβραάμ Περσίδη, αποφασίστηκε ο σύνδεσμος να στεγαστεί σε χώρο στο γήπεδο. Ο οποίος θα είναι πολύ όμορφα διαμορφωμένος και φυσικά στα έντονα χρώματα της ομάδας. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει, ήδη απ’ έξω και περιμετρικά του γηπέδου η εικόνα είναι τελείως διαφορετική και εντυπωσιακή.

 

Τα εγκαίνια λογικά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν. Αυτή η εξέλιξη, σε συνδυασμό με τις δράσεις που θα ξεκινήσει το «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών», που αποτελείται από μεγαλύτερης ηλικίας Απολλωνιστές, δείχνουν ότι  υπάρχει κινητικότητα στις τάξεις των φιλάθλων, που συνάδει με την πρόοδο που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο σωματείο.

 

Μόνος απών ο Μπρίτο

 

Ο Απόλλων συνεχίζει να προετοιμασία του για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και όπως φαίνεται δε θα δώσει φιλικό πριν τον αγώνα στη Βέροια. Μόνος απών από τη χθεσινή προπόνηση που διεξήχθη στη Σουρωτή ο Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος έχει πάρει ειδική άδεια. Στα θετικά το γεγονός ότι διαθέσιμος είναι και πάλι ο Τζόναθαν Λόπεθ.

X