ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιστρέφει στο νοσοκομείο για χημειοθεραπείες ο Μιχαΐλοβιτς

Επιστρέφει στο νοσοκομείο για χημειοθεραπείες ο Μιχαΐλοβιτς

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς επιστρέφει στο νοσοκομείο για να αρχίσει δεύτερο γύρο χημειοθεραπειών και δεν θα βρεθεί στον πάγκο με την Μπρέσια

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς άρχισε να διανύει ένα δύσβατο και ανηφορικό μονοπάτι, καθώς διεγνώσθη με λευχαιμία και βρέθηκε για μεγάλο διάστημα σε κλινική θεραπείας στην Μπολόνια ώστε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

 

Όταν ήρθε πάντως η ώρα των πρώτων επίσημων αγώνων βροντοφώναξε "παρών", αφού μπόρεσε να πάρει εξιτήριο και να κάτσει στον πάγκο των "ροσομπλού" τόσο στο ματς της πρεμιέρας της Serie A κόντρα στην Βερόνα (1-1 εκτός έδρας) όσο και σε αυτό της 2ης αγωνιστικής με την Σπέτσια (νίκη με 1-0 εντός έδρας).

 

Το επόμενο πάντως παιχνίδι της Μπολόνια, απέναντι στην Μπρέσια, θα διεξαχθεί χωρίς τον Σέρβο στην άκρη του πάγκου.

 

Σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ απο την Ιταλία, ο 50χρονος θα χρειαστεί να μπει εντός της ημέρας στην κλινική για να αρχίσει δεύτερο γύρο χημειοθεραπειών που θα κρατήσει και αυτός 40 ημέρες, όσες και ο πρώτος.

 

Στον πάγκο των "ροσομπλού" για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής θα βρίσκεται ο βοηθός του, Ντε Λέο, με τον Μιχάιλοβιτς να παρακολουθεί πάντως τον αγώνα και να έχει την δυνατότητα να μιλάει στους παίκτες του μέσω video-σύνδεσης.

X