ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιστρέφει σήμερα στη Ρωσία ο Σαββίδης

Επιστρέφει σήμερα στη Ρωσία ο Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μαζί με τον γιό του Γιώργο αναχωρούν σήμερα Τετάρτη (13/6) με προορισμό τη Μόσχα

 

Σήμερα αναμένεται να αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με τον γιό του Γιώργο με προορισμό τη Μόσχα, καθώς, όπως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες θα παρακολουθήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ και στο περιθώριο συγκεκριμένων αναμετρήσεων, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους της UEFA και της FIFA.

 

Στη χθεσινή συνάντηση με τους Λουτσέσκου και Μίχελ, έγινε αναφορά και στους παίκτες που θα επιστρέψουν από δανεισμό. Ο Πέδρο Ενρίκε για παράδειγμα, έχει ενημερωθεί πως θα διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ καθώς θα συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επίσης και ο Λάμπρου είναι ένας από τους παίκτες που θα αξιολογηθούν.

 

Ακόμη, αναλύθηκαν τα δεδομένα για τον Μακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ. Ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει διάθεση να τον αγοράσει δίνοντας τα χρήματα που ζητούν οι Ρώσοι, όμως μέσα από τις επαφές που κάνει ο Λούμπος Μίχελ με τους εκπροσώπους της Ζενίτ, γίνεται προσπάθεια για να παραχωρηθεί ως δανεικός ο παίκτης και για την επόμενη σεζόν. Εκτός κι αν βρεθεί ομάδα, η οποία θα αγοράσει τον Σλοβάκο, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα προχωρήσει η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.

 

Χθες έγιναν επίσης συζητήσεις και για τους παίκτες που θα παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες.

X