ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επεισοδιακό ατύχημα, αυτοκίνητο ασφαλείας με νικητή τον Χάμιλτον

Επεισοδιακό ατύχημα, αυτοκίνητο ασφαλείας με νικητή τον Χάμιλτον

Ένας αγώνας με επεισοδιακό ατύχημα στην εκκίνηση, τρεις φορές το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα και διπλή εγκατάλειψη της Ferrari

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λουίς Χάμιλτον στο Grand Prix Σιγκαπούρης εκμεταλλευόμενος το συμβάν της εκκίνησης και τη διπλή εγκατάλειψη των Φεράρι. Δεύτερος ο Ρικιάρντο, τρίτος ο Μπότας.

 

Η εκκίνηση ήταν εφιάλτης για τρεις από τους τέσσερις πρωτοπόρους. Συγκεκριμένα, ο τέταρτος Κίμι Ραϊκόνεν πετάχτηκε σαν βέλος και έφτασε δίπλα στον δέυτερο Φερστάπεν, με τον Ολλανδό να κάνει λίγο αριστερά και τα δύο μονοθέσια ακούμπησαν, παρασύροντας και τον Φέτελ, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της Φεράρι και λίγο αργότερα εγκατέλειψε.

 

Ο Λουίς Χάμιλτον εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και από πέμπτος βρέθηκε στην πρώτη θέση με τον Ρικιάρντο να βρίσκεται πίσω του. Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός αφού τρεις φορές το αυτοκίνητο ασφαλείας μπήκε στην πίστα.

 

Ο Χάμιλτον κράτησε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος και με τη νίκη αυτή αύξησε τη διαφορά του στους 28 από τον βασικό του αντίπαλο, Σεμπάστιαν Φέτελ.

X