ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Επίσκεψη» του Super 3 στα αποδυτήρια του Αρη!

«Επίσκεψη» του Super 3 στα αποδυτήρια του Αρη!

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων έδωσε το παρών πριν τον φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στα αποδυτήρια και μίλησε με τους παίκτες

Ο Αρης κέρδισε με 3-1 τον Απόλλωνα Λάρισας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Εύοσμο, με τον Τόλη Τερζή να δοκιμάζει παίκτες που δεν είχαν μέχρι στιγμής χρόνο συμμετοχής.

 

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης και συγκεκριμένα πριν φύγει η ομάδα από Χαριλάου για Εύοσμο, υπήρξε επίσκεψη από αντιπροσωπεία του super 3 στα αποδυτήρια. Οι οπαδοί των «κιτρίνων» μίλησαν στους παίκτες φιλικό κλίμα και τους προέτρεψαν να προσπαθήσουν περισσότερο από εδώ και πέρα.

 

Η αντιπροσωπεία των οπαδών τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ίδιοι οι παίκτες έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους και ζήτησαν να ματώσουν την φανέλα για την ομάδα και τον κόσμο. Τους επεσήμαναν πως θα πρέπει να γίνουν μια οικογένεια και να ξεπεράσουν όσα προβλήματα υπάρχουν και όσα λάθη έγιναν.

 

Τέλος, τους υπενθύμισαν πως ο λαός του Αρη είναι μαζί τους και με τον ερχομό του νέου προπονητή θα πρέπει να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και πως πρέπει να δείξουν τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν.

X