ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η επίσημη θέση της Σπαρτάκ για όσα συνέβησαν στην Τούμπα

Η επίσημη θέση της Σπαρτάκ για όσα συνέβησαν στην Τούμπα

Η ρωσική ομάδα ζητάει από τις ελληνικές αρχές και την ΟΥΕΦΑ να ερευνήσουν το θέμα και να επιβάλλουν τις αρμόζουσες κυρώσεις

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Σπαρτάκ Μόσχας καταγγέλλει τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του «Δικεφάλου» για επίθεση στους Ρώσους δημοσιογράφους πριν από την έναρξη του αγώνα στην Τούμπα.

 

Αναλυτικά ότι αναφέρει η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας:"Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ, υπήρξαν καταγγελίες από Ρώσους δημοσιογράφους, που ήταν διαπιστευμένοι για να καλύψουν το συγκεκριμένο ματς. 

 

Οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, αρκετοί από αυτούς δέχθηκαν επίθεση, από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Και συνέβη σε μια ζώνη όπου μόνο τα άτομα με διαπίστευση είχαν το δικαίωμα να είναι εκεί. 

 

Στην παρούσα κατάσταση η Σπαρτάκ, σκέφτηκε ότι η παραμονή στη Θεσσαλονίκη για τους εκπροσώπους των ρωσικών ΜΜΕ δεν είναι ασφαλής, και τους έδωσε μια θέση στη πτήση τσάρτερ της αποστολής που επέστρεψε στη Μόσχα. 

 

Ελπίζουμε ότι οι ελληνικές αρχές και οι σχετικοί φορείς της UEFA θα δώσουν μια αντικειμενική νομική εκτίμηση για το περιστατικό".

X