ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η επίσημη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον εκτροχιασμό στο Κορδελιό

Η επίσημη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον εκτροχιασμό στο Κορδελιό

Διαβάστε την ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον εκτροχιασμό της εμπορικής αμαξοστοιχίας μεταξύ της Σίνδου και του Κορδελιού.

Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ της Σίνδου και του Κορδελιού, στη Θεσσαλονίκη.

 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το συμβάν, ενημερώνοντας πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ τα αίτια ερευνώνται.

 

Αναλυτικά:

 

«Σήμερα και ώρα 07:15, σημειώθηκε εκτροχιασμός της μηχανής και πέντε βαγονιών του εμπορικού τραίνου 40878, στην περιοχή Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Το εμπορικό τραίνο είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ειδομένη.

 

Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι ασφαλές και δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός.

 

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.

 

Λόγω του συμβάντος έχει διακοπεί προσωρινά η σιδηροδρομική κυκλοφορία στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη.

 

Για τους επιβάτες που ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη ή αντίστροφα, θα γίνεται προσωρινά μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Θεσσαλονίκης – Δράμας.

 

Επίσης, λόγω του εκτροχιασμού υπάρχει προσωρινό πρόβλημα και στην ηλεκτροκίνηση, στο τμήμα μεταξύ Θεσσαλονίκης – Πλατύ, με πιθανές ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης.


Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη καθώς και την πορεία της αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής με επόμενη ανακοίνωση».

X