ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Επιμένουμε για ειρηνικά Βαλκάνια, δεν θέλουμε επεισόδια με τη Δόξα»

«Επιμένουμε για ειρηνικά Βαλκάνια, δεν θέλουμε επεισόδια με τη Δόξα»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πόντου μίλησε στο Μετρόπολις 95,5 και αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πόντου, Γιώργος Γιακουμίδης και μίλησε για την ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου για το Σκοπιανό, τον αγώνα με την Δόξα αλλά και την πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδας της Καλαμαριάς να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς της Δόξας.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την ανακοίνωση του Απόλλωνα για το Σκοπιανό: «Ημασταν πολύ διστακτικοί να κάνουμε την ανακοίνωση γιατί πολλοί στο παρελθόν επωφελήθηκαν με αφορμή το θέμα της ονομασίας. Επειδή όμως οι εξελίξεις τρέχουν και κανείς δεν μπορεί να είναι αμέτοχος, θεωρούμε πως είναι μια κρίσιμη περίοδος και δεν θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε ως ενεργοί πολίτες και πατριώτες. Ετσι πήραμε την απόφαση για να βγάλουμε την ανακοίνωση, με την παρατήρηση ότι ας μείνουμε εμείς σαν σύλλογος μακριά από όλους αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και το πρόβλημα. Πρέπει να ξεπεραστούν οι δισταγμοί, γιατί η ηγεσία των Σκοπίων σκέφτεται το Αιγαίο και θέλει την απόκτηση της Θεσσαλονίκης. Αυτό σημαίνει την δική μας αποδυνάμωση και σαν πατριώτες δεν θα το αφήσουμε έτσι. Μια χώρα τόσο μικρή και αδύναμη στρατιωτικά και κοινωνικά, από κάπου υποκινείται. Εμείς επιμένουμε πως πρέπει να έχουμε ειρηνικά Βαλκάνια».

 

Για το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Δόξα Δράμας και την απόφαση της διοίκησης να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο,τι έγινε πέρυσι ας το αφήσουμε στην άκρη, εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Φέτος διαμορφώθηκε διαφορετικά το σχέδιο της αστυνομίας γιατί την προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων της Δόξας, αυτό μας διασφαλίζει ότι δεν θα έχουμε κανένα επεισόδιο και αυτή είναι η θέλησή μας. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

 

Για το θέμα των οικονομικών και των χορηγιών: «Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, έχουν προστεθεί και άλλα προβλήματα και μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζονται. Εχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη στοιχηματική εταιρεία, εντός των ημερών θα γίνει η ανακοίνωση».

X