ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ

Ο Χρύσανθος Δοβλέτογλου αρθρογραφεί και τονίζει πως ο Δικέφαλος απέδειξε έμπρακτα πως έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον αέρα και την στόφα του Πρωταθλητή. Πέτυχε το πρώτο γκολ στο 3', το δεύτερο στο 19' και είχε δοκάρι στο 29', δείχνοντας από το ξεκίνημα ποιος θα είναι το αφεντικό στο χθεσινό παιχνίδι.

 

Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του και αυτό ήταν που ικανοποίησε περισσότερο τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα. Εκανε επίδειξη δύναμης, βάζοντας και το κερασάκι στην τούρτα με το τρίτο τέρμα που πέτυχε ο Ακπομ.

 

Απέδειξε ότι είναι το καλύτερο σύνολο στην Ελλάδα με τον πιο επιβλητικό τρόπο, αναγκάζοντας και τους τελευταίους αμφισβητίες να "υποκλιθούν" στην ομάδα που έχει δομήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Την ομάδα -γιατί και αυτό είναι πολύ σημαντικό- με το μεγαλύτερο βάθος πάγκου και, φυσικά, που διαθέτει ποδοσφαιριστές που γουστάρουν που παίζουν με τον Δικέφαλο στο στήθος. 

 

Υπήρχαν στιγμές που Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Ακπομ, έβγαζαν τρομερό πάθος, ακόμη και σε ένα απλό τάκλιν. Αυτό ήταν, άλλωστε, πολύ σημαντικό στοιχείο για να γείρει χθες η πλάστιγγα υπέρ του Δικεφάλου και να τον κάνει απόλυτο κυρίαρχο στην μάχη της κατάκτησης του τίτλου.

 

Τέλος θέλουμε να σταθούμε στην παρουσία του Ισπανού ρέφερι. Ετρεχε στις φάσεις πριν προλάβει να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των παικτών, βοηθώντας να παιχτεί ποδόσφαιρο και να μην περνάει ο χρόνος με άσκοπες αψιμαχίες. Δυστυχώς, πολλοί αγώνες στο παρελθόν "καταστράφηκαν" από διαιτητές που αργούσαν να πάρουν αποφάσεις και που δεν είχαν αποφασιστικότητα και πυγμή. 

X