ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιδιώκει επαφή και με τον Ερασιτέχνη ο Μπύρος

Επιδιώκει επαφή και με τον Ερασιτέχνη ο Μπύρος

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας αναμένεται να βρεθεί τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη της Δόξας Δράμας

Η επίσημη τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της Δόξας, Γιάννη Μπύρου και η δήλωση αποχώρησής του έφεραν αντιδράσεις.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Μ” οι οργανωμένοι οπαδοί της Δόξας ζήτησαν απευθείας συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών έγινε χθες αργά το απόγευμα (νεότερη ενημέρωση σε λίγο).   

 

Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι ο Μπύρος φεύγει από την ΠΑΕ με καθαρή τη συνείδηση του, όπως λέει και στους συνεργάτες του. Μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του. Εχει πάρει την οριστική απόφαση. Επίσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα επιδιώκει να βρεθεί και με τον Ερασιτέχνη. Γνωρίζει ότι πρέπει να συνεργαστεί μαζί τους για την επόμενη μέρα του συλλόγου.   

 

Το προσεχές Σάββατο θα λείπει εκτός Ελλάδας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αλλά πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι το μεθεπόμενο Σάββατο θα μιλήσει απευθείας με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Ο Μπύρος θεωρεί ότι δεν αναγνωρίστηκε η προσφορά του, αλλά και τα χρήματα, τα οποία δαπάνησε για την ομάδα.   

 

Οσο για το αγωνιστικό; Η δήλωση του αρχηγού, Σταύρου Πεταυράκη, δίνει το σύνθημα. “Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να βγάλουμε αντίδραση”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του ενόψει και της αναμέτρησης με τον Ν.Π.Σ. Βόλος στο γήπεδο της Νεάπολης. Τα όσα έγιναν στο θέμα του ελέγχου, αλλά και της ένστασης αποτελούν πρώτης τάξης ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βγάλουν χαρακτήρα στο γήπεδο. Προσπάθεια συγκέντρωσης στον επόμενο αγώνα, επομένως, με τον στόχο να είναι πλέον η είσοδος στην πρώτη 10άδα, ενόψει και της αναδιάρθρωσης, εφόσον γίνει τελικά. Ο Βεργέτης περιμένει και την επάνοδο του Κρουθ.

X