ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιασαν δουλειά για τις ακαδημίες Μπαλτίδης και προπονητές!

Επιασαν δουλειά για τις ακαδημίες Μπαλτίδης και προπονητές!

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν ο νέος επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα, με τους Τραϊανόπουλο, Τσέκο, Φράγκο, Ακρίβο και Παπαδόπουλους

Από νωρίς έπιασαν δουλειά ο νέος επικεφαλής των ακαδημιών του Απόλλωνα, Φώτης Μπαλτίδης και οι προπονητές που ανέλαβαν την περασμένη Παρασκευή. 

 

Στα γραφεία του ερασιτέχνη τη Δευτέρα συναντήθηκαν ο Φώτης Μπαλτίδης, οι προπονητές Βασίλης Τραϊανόπουλος, Ζήσης Τσέκος,  Κώστας Παπαδόπουλος, Νίκος Φράγκος, Σπύρος Ακρίβος και ο γενικός αρχηγός Τάσος Παπαδόπουλος για να συζητήσουν θέματα που άπτονται της οργάνωσης και της λειτουργίας των Ακαδημιών. Όπως είναι η έναρξη των προπονήσεων, οι χώροι και οι ώρες που θα διεξάγονται αυτές και μία σειρά άλλων σημαντικών εκκρεμοτήτων.

 

Στόχος του πρότζεκτ είναι η ανάδειξη παικτών που θα στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα του Απόλλωνα καθώς και η λειτουργία των ακαδημιών σε απολύτως επαγγελματικά πρότυπα. Μεταξύ άλλων  αποφασίστηκε πως  μέρος των προπονήσεων θα πραγματοποιούνται στα γήπεδα του Αη-Γιώργη, μετά από συμφωνία με το Νίκο Σαμλίδη, ενώ κάποια τμήματα θα πραγματοποιήσουν προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. 

 

 

 

X