ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επεξεργάζεται σφοδρή αντίδραση το Ιδρυτικό

Επεξεργάζεται σφοδρή αντίδραση το Ιδρυτικό

Στο τραπέζι ξαναμπαίνει η κίνηση άρσης σήματος και διακριτικών από την ΠΑΕ

Αξιόπιστη, ουσιαστική και κοινής αποδοχής λύση στον Ηρακλή δεν έχει βρεθεί. Ο Παπαθανασάκης αποφάσισε να «τρέξει» ο ίδιος την ομάδα και προχωρά, έχοντας όμως άπαντες απέναντι.

 

Από τον κόσμο, ως τη… λογική. Μπροστά στο σχέδιο της διαφαινόμενης αποτυχίας του, προεργάζεται αντιδράσεις το Ιδρυτικό Σωματείο. Από τα μέσα της περασμένης σεζόν είχε αναπτυχθεί η σκέψη έναρξης διαδικασίας άρσης του σήματος και των διακριτικών από την ΠΑΕ που διαχειρίζεται ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Το θέμα είναι πολύ πιθανό να ξαναμπεί στο τραπέζι και πάλι στο επόμενο χρονικό διάστημα και να τεθεί προς συζήτηση σε Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου. Η σκέψη αυτή μπροστά στις εξελίξεις που αποφάσισε να «τρέξει» ο Παπαθανασάκης ωριμάζει καθημερινά.

 

Το αδιέξοδο στο οποίο έχει βάλει τον Ηρακλή ο «Καναδός», έχει ήδη οδηγήσει σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων απαλλαγής από την παρουσία του. Το σενάριο της ριζικής επανεκκίνησης, όσο κατά κοινή παραδοχή οδυνηρό είναι, μπορεί να μην έχει προκύψει ως πρόταση, αλλά καθημερινά εξετάζεται ολοένα και περισσότερο. Δημόσιες τοποθετήσεις κατάδειξής του ως λύση υπήρξαν άλλωστε πρόσφατα (Δρακόπουλος, Διλμπέρης π.χ.), αλλά  η σειρά των εξελίξεων είναι τέτοια που οδηγεί το ενδεχόμενο εξελίξεων προς αυτή την κατεύθυνση, με την προοπτική δημιουργίας ενός Ηρακλή καθαρού και απαλλαγμένου από πρόσωπα, συμπεριφορές και καταστάσεις που τον οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο.

 

X