ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι έπαινοι της Euroleague για το front office του Αρη

Οι έπαινοι της Euroleague για το front office του Αρη

Ο Βασίλης Βουρτζούμης ήταν ένας ταπεινός εργάτης, αθόρυβος, μεθοδικός και γνώστης του αντικειμένου.

 

Η αποτίμηση της προσφοράς ενός ανθρώπου απαιτεί βαθιά γνώση του αντικειμένου ή καθημερινή συνεργασία μαζί του. Ο Βασίλης Βουρτζούμης πέρα από υπέροχος άνθρωπος ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας.

 

Δεν ήταν μόνο η εικόνα που συνήθιζες να βλέπεις στα γραφεία, ο πιστός στρατιώτης που έγραψαν εκατοντάδες Αρειανοί στα social media αποδίδοντας φόρο τιμής στον επί 20ετίας μάνατζερ του Αρη.

 

Στην Ελλάδα και δη στη Θεσσαλονίκη που έχουμε την τάση της υποβάθμισης της ικανότητας του άλλου, τον Βασίλη Βουρτζούμη τον γνώριζε ονομαστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου.

 

Σε μια συνάντηση μαζί του, μου είχε πει για το front office του Αρη και παράλληλα είχε εκφράσει για τον θαυμασμό του για την αποτελεσματικότητά του συνυπολογίζοντας και τον αριθμό των υπαλλήλων.

 

Κάποιες ομάδες πληρώνουν 10 και 20 νοματαίους για να πετύχουν αυτά που κατάφερνε το front office του Αρη στις καλές εποχές της συμμετοχής στην Euroleague. Τα λόγια του Μπερτομέου στοιχειοθέτησαν την αξία την αξία του Βασίλη, της Έλσας, της Ιωάννας κι άλλων υπαλλήλων της ΚΑΕ οι οποίοι δεν εμφανίζονται στις κάμερες.

 

Ο Βασίλης Βουρτζούμης ήταν ένας ταπεινός εργάτης, αθόρυβος, μεθοδικός και γνώστης του αντικειμένου. Ήξερε τον ρόλο του, τραβούσε ο ίδιος τις διαχωριστές γραμμές με όλους (σ. σ. ιδιοκτήτες, προπονητές, παίκτες, παράγοντες, δημοσιογράφους), δεν διαφήμιζε τη δουλειά του αλλά στο έμπειρο μάτι αυτή ήταν ορατή.

 

Ο Αρης – ως οργανισμός – οφείλει να σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς του και εκτιμώ ότι θα το κάνει. Γιατί πολύ απλά, τέτοια στελέχη σπανίζουν στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού.

X