ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επενδύστε, για να κερδίζετε τον ΠΑΟΚ!

Επενδύστε, για να κερδίζετε τον ΠΑΟΚ!

Ο Γιώργος Ζαΐρης γράφει για την εμφατική και ολοκληρωτική επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

Το απόλυτο ξεγύμνωμα των κακομαθημένων παιδιών του ελληνικού ποδοσφαίρου έλαβε χώρα χθες στην ανεπανάληπτη Τούμπα από την μοναδική ομάδα του Λουτσέσκου!

 

Η ποδοσφαιρική παράσταση που είχε τίτλο "η βραδιά της στέψης" δεν συνοδεύτηκε από μια απλή νίκη αλλά από έναν θρίαμβο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εκτός γιατί οι 30.000 φίλοι του ΠΑΟΚ δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να βρει αφορμή για να μην αγωνιστεί. Εντός αγωνιστικού χώρου γιατί ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα.

 

Ο Ολυμπιακός χωρίς τις αβάντες της ελληνικής διαιτησίας αναγκάστηκε να δει τον Δικέφαλο να παίρνει αυτό που άξιζε. Οι βουτιές του Φορτούνη δεν συγκίνησαν τον Ισπανό διαιτητή. Το γκολ του Βιεϊρίνια ήταν κομβικό όπως και του Μπίσεσβαρ. Αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να του βάλει δύσκολα. Τον ανάγκασε όμως να δείξει το... ήθος του αφού δυο φορές οι ερυθρόλευκοι δεν τήρησαν το fair play και αυτό φυσικά είναι απόδειξη πόσο κακομαθημένα είναι τα παιδιά του Πειραιά και πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν πως ο νέος βασιλιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο ΠΑΟΚ. Ας επενδύσουν, ας κάνουν μεταγραφές για να μπορούν να κερδίζουν τον ΠΑΟΚ. Την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, την αήττητη ομάδα σε όλα τα ντέρμπι όταν σφυρίζουν οι ξένοι διαιτητές.

 

Αγωνιστικά είχαμε μια μεγάλη επικράτηση του Λουτσέσκου. Ο Μάρτινς θεώρησε ότι παίζει με μια μικρή ομάδα και δεν έβαλε κόφτη. Ο ΠΑΟΚ έκανε πάρτι, κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές και το 2-0 ήταν πολύ φτωχό σκορ για το πρώτο μέρος. Η ουσία είναι πως χθες δεν κέρδισε ο φόβος, δεν κέρδισε το ψέμα και ο αντι-επαγγελματισμός. Και αυτή είναι η πιο σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ. Και ναι, μπορούν να απομένουν δέκα αγωνιστικές αλλά ο στόχος πλέον δεν είναι  ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο αλλά να κάνει και τους πιο κακοπροαίρετους να υποκλιθούν σε αυτή την ΟΜΑΔΑ. 

 

X