ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Επένδυση που αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και αναβαθμίζει την περιοχή»

«Επένδυση που αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και αναβαθμίζει την περιοχή»

Ο Στράτος Σιμόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου της Τούμπας στον ΠΑΟΚ.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην γραμματέας δημοσίων έργων, Στράτος Σιμόπουλος και αναφέρθηκε στην παραχώρηση των 21 στρεμμάτων του ΤΕΘΑ στον ΠΑΟΚ και τη μεγάλη σχεδιαζόμενη επένδυση του Ιβάν Σαββίδη για την κατασκευή νέου γηπέδου στην Τούμπα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου της Τούμπας: «Πρόκειται για στρέμματα που δεν έχουν κάποια αξία διότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάτι άλλο. Καλώς γίνεται η παραχώρηση, από τη στιγμή που υπάρχει επενδυτής, ο οποίος έχει τη διάθεση για να επενδύσει. Είναι μια επένδυση, η οποία αναβαθμίζει όλη την Τούμπα και κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο. Είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση και πρέπει να επιταχυνθεί. Και η επόμενη κυβέρνηση θα συνεχίσει προς την κατεύθυνση της παραχώρησης, η οποία γίνεται στον ΑΣ ΠΑΟΚ, για να μην το ξεχνάμε. Μακάρι και σε άλλες ομάδες, αν χρειαστεί, να γίνει κάτι αντίστοιχο. Είναι μια επένδυση, η οποία θα αλλάξει τον ΠΑΟΚ επίπεδο, θα φέρει περισσότερους φιλάθλους και επομένως θα αλλάξει όλη την Τούμπα. Δεν είναι απλά μια επένδυση για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλη την περιοχή».

 

Για το αν φοβάται ότι το θέμα μπορεί να κολλήσει: «Όλα γίνονται και δεν γίνονται. Αν κάποιος το παρακολουθεί στενά και όπου διαπιστώσει πρόβλημα το λύνει, τότε ναι μπορεί να γίνει. Αν όχι, τότε θα φάμε χρόνο. Εξαρτώνται από το ποιος είναι ο υπεύθυνος, το πώς θα το κυνηγήσει. Είναι θέμα κυβέρνησης, θέμα βούλησης και ικανότητας».

 

 

 

X